Luxe villa's Ameland 3
Luxe villa's Ameland
Luxe villa's Ameland 2

Luxe vakantie op Ameland

Vakantie op Ameland betekent ontspannen in de ongerepte natuur en genieten van de rust op de weidse stranden. De knusse, authentieke dorpjes nodigen uit tot een drankje op het terras en tot struinen langs de boetiekjes. In minder dan een uur maakt u de overtocht naar dit unieke Waddeneiland en waant u zich direct in vakantiestemming. In het voorjaar voelt u de energie van de ontspringende natuur, in de herfst vangt u de laatste warme zonnestralen op, in de winter kunt u er heerlijk uitwaaien en in de zomer vindt u op Ameland de breedste zandstranden waar het nog écht rustig is. De luxe villa's op Ameland zijn centraal gelegen nabij Ballum, op slechts 1 kilometer lopen van het strand. Bekijk hieronder de beschikbaarheid voor uw volgende vakantie op Ameland.

Filter
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
Type: 8-persoons villa Surf

Villa Surf

Luxe villa’s Ameland

Luxe, rietgedekte 8-persoons Villa Surf op Ameland, voorzien van Finse sauna, sunshower en een heerlijk zonnige tuin aan de rand van de duinen. Slechts 10 - 15 minuten lopen naar het strand!

Type: 6-persoons villa Sun&Sea

Villa Sea

Luxe villa’s Ameland

Luxe 6-persoons geschakelde villa, op slechts 1 km loopafstand van het strand en gelegen nabij het dorpje Ballum op Ameland. Uw hond mag mee!

Type: 6-persoons villa Sun&Sea

Villa Sun

Luxe villa’s Ameland

Beleef Ameland vanuit deze bijzondere, geschakelde 6-persoons Villa Sun nabij Ballum, op 1 km loopafstand van het strand. Zonnig terras met riante loungebanken.