Boa Vista, Kaap Verdie

Boa Vista, Kaapverdië

Op Boa Vista kunt u genieten van uitgestrekte woestijnen, groene oases en paradijselijke zandstranden. Het eiland nodigt uit tot prachtige jeepsafari's door de woestijn met haar indrukwekkende 'wandelende' duinen. Met name rustzoekers en strandliefhebbers zullen op Boa Vista volledig aan hun trekken komen.

 

De windsurfer en de kitesurfer hebben hier een uitstekende vakantie door een combinatie van goede winden en het prachtige, heldere water; ook kun je hier prachtig duiken. Verder biedt Boa Vista een rijke cultuur, zeer vriendelijke bevolking en ongerepte inlandse natuur.

 

Bezienswaardigheden  l  Stranden  l  Natuur  l  Weer  l  Geschiedenis l Praktische informatie

Boa Vista, Kaapverdië
Filter
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
9
Texel: 8-persoons villa met sauna & jacuzzi

Duynzoom 4 whirlpool & sauna

Duynzoom, Texel

Ultra luxe 8-persoonsvilla met ruime, beschutte tuin voorzien van eigen jacuzzi, buitendouche, buitenkeuken en buitenhaard. Bij slecht weer kunt u ontspannen in de whirlpool en Finse sauna.

9.1
14-persoons villa Duyncoogh

Villa Duyncoogh whirlpool & sauna

Duyncoogh, Texel

Luxe 8- tot 14- persoons vrijstaand vakantiehuis op Texel, nabij bos, duinen, strand en zee én op loopafstand van het dorp De Koog. De luxe woning bestaat uit maar liefst 7 slaapkamers en 7 badkamers en is uitgerust met een heerlijke Finse opgietsauna en een jacuzzi in de tuin.

8.6
Texel: 8-persoons villa met sauna

Duynzoom 3 sauna

Duynzoom, Texel

Riante 8-persoons villa met 4 slaapkamers, 4 badkamers en een Finse sauna. De villa beschikt over een ruime tuin met veel privacy en een knusse houthaard.