Fjoer en Flamme 3
Fjoer en Flamme1

Fjoer & Flamme, Ameland

Fjoer & Flamme wordt speciaal ontwikkeld voor high-end groepsvakanties in combinatie met een zorgelement.

Het project bestaat uit 8 aaneengesloten verblijven met bijzondere architectuur, welke zeer geschikt zijn voor ouderen en mindervaliden. 

Groepsaccommodaties met een zorgelement

De groepsaccommodaties liggen op een fantastische locatie onder de vuurtoren op Ameland, op enkele honderden meters van het strand en de duinen.

 

Fjoer & Flamme bestaat uit drie grote geschakelde gebouwen, met daarbinnen slim ingedeelde accommodaties, zodat er voor groepen van 8 tot 128 personen een luxe verblijf kan worden georganiseerd. Ieder gedeelte is een riante villa op zich, welke geschikt is voor 16-personen.

 

De groepsaccommodaties zijn ideaal voor een leuke vakantie met z'n allen, dus ook met zij die minder goed ter been zijn (mindervaliden). Tevens is Fjoer & Flamme zeer geschikt voor familiereünies, zakelijke bijeenkomsten of sportieve groepen.

 

Omgeving

De accommodaties zijn fantastisch gelegen op Ameland, vlakbij het gezellige dorpje Hollum op enkele honderden meters van het strand en de duinen. Het project bestaat uit 8 aaneengesloten verblijven in een bijzondere architectuur en met een hoog afwerkingniveau. Voor het ontwerp tekende de eigenwijze architect Jeroen van Mechelen. 

Zorgelementen
Fjoer & Flamme wordt speciaal ontwikkeld voor groepsvakanties in combinatie met een zorgelement. Met deze topkwaliteit accommodaties maken wij een leuke vakantie mogelijk met z'n allen, dus ook met zij die minder goed te been zijn. 

Grote en kleine groepen
Doordat Fjoer & Flamme bestaat uit drie grote geschakelde gebouwen, met daarbinnen slim ingedeelde accommodaties, kan er voor groepen van elke omvang een luxe verblijf worden georganiseerd. Ideaal dus voor familiereünies, zakelijke bijeenkomsten of sportieve groepen.