Met de kids genieten op een kindvriendelijk vakantiepark

Met de kids genieten op een kindvriendelijk vakantiepark

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark voor een vakantie met het hele gezin? Neem je kinderen mee naar een van onze kindvriendelijke vakantieparken in bijvoorbeeld Schoorl of Zeeland en geniet samen van de mooi, rustige omgeving! Onze vakantieparken liggen in prachtige natuur - vlakbij strand, duinen of bossen - en geven kinderen de ruimte om lekker te spelen. In de buurt van onze parken is van alles te beleven voor kinderen. De vakantiewoningen zelf zijn voorzien van allerlei kindvriendelijke voorzieningen.

                            

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden voor een fijne vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark!

1 2 3 4

Geen zoekresultaat? Wis uw filters of selecteer een andere datum.
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark: samen met de kinderen genieten!

Samen met de kinderen op vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark staat garant voor een fijne en ontspannen vakantie. Dutchen Bijzondere Vakantieverblijven heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen op verschillende kindvriendelijke vakantieparken door het hele land. Als je als gezin op vakantie gaat is het belangrijk dat iedereen op en top kan genieten; dat jij je heerlijk kunt ontspannen en dat de kinderen zich vermaken. 

 

IEDEREEN BLIJ OP EEN KINDVRIENDELIJK VAKANTIEPARK

Bij de vakantieparken van Dutchen vind je geen animatieteam of grote speeltuinen. In de prachtige natuur rond de vakantieparken is genoeg te doen om de fantasie van de kinderen de vrije loop te laten. Lekker spelen en ravotten op het strand, in de duinen of in de bossen. Heerlijk genieten in de buitenlucht. In de omgeving van de parken zijn er genoeg activiteiten te ondernemen.  

 

’s Avonds, als de kinderen slapen, geniet jij van de luxe en comfort in je fijne vakantiehuis. Kies voor een vakantiewoning met privé wellnessfaciliteiten, zoals een sauna of Jacuzzi® voor een optimale vakantiebeleving. Een goed idee om er even tussenuit te gaan met de kinderen op een kindvriendelijk vakantiepark.

 

 

OP VAKANTIE MET KLEINE KINDEREN

Een vakantie is pas echt genieten wanneer alles goed geregeld is en je geen zorgen hebt. Vooral met kleine kinderen is het belangrijk dat in je vakantiehuis alles aanwezig is wat nodig is voor de kleintjes. Wat moet mee op vakantie en wat kan je thuislaten? Een kinderbedje, kinderstoel, traphekje of box kun je bij de reservering bijboeken. Wel zo gemakkelijk. 

 

MAAK DE KINDEREN BLIJ 

Bij verschillende parken kun je (kinder)fietsen huren. Zo kun je samen de prachtige omgeving van je vakantiehuis ontdekken. Op vakantiepark Mooi Schoorl vind je een speeltuintje waar de kinderen zich urenlang zullen vermaken. Op dit kindvriendelijke vakantiepark kun je zelfs in een vakantiehuis met een privé zwembad verblijven! Een absolute droom voor de kinderen. Park Duynvoet, ook in Schoorl, beschikt over meerdere villa’s met een trampoline in de tuin! Plezier gegarandeerd!