Bosvilla Kennemerduinen

Vakantie in de Bosvilla Kennemerduinen

Aankomst

De Bosvilla Kennemerduinen is op de aankomstdatum tussen 15:00 - 17:00 uur voor u beschikbaar. 

Graag ontvangen wij minimaal een uur voor aankomst een berichtje/ telefoontje dat u in aantocht bent. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer T: 023-7410061. Wij ontvangen u dan op de afgesproken locatie en begeleiden u verder naar de woning.  

Het adres van de Bosvilla Kennemerduinen is Heerenduinweg 2 in IJmuiden. 

 

Verwacht u later aan te komen? 

Indien u later aankomt dan 17:00 uur, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven. Wij regelen dan voor u dat u de sleutel van de Bosvilla op een andere plaats/ tijdstip kunt afhalen en dat de benodigde aankomstinformatie voor u klaar ligt.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

Om uw verblijf goed van start te gaan, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning. Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). 

In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens wordt er voor de eerste dag een vaatwastablet en een vaatdoekje neergelegd. Op elke toilet is een rol toiletpapier aanwezig. De prullenbakken zijn voorzien van een vuilniszak.
Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij ons bijboeken. Ook is er in uw woning een wasmachine en droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

Vertrek

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. Op de vertrekdag kunt u tot 10:00 uur de sleutel retourneren, we maken hiertoe een afspraak op locatie. We lopen voor vertrek samen een controle ronde door het vakantiehuis. Vertrekt u buiten de reguliere vertrektijden? Neem dan tijdig contact met ons op. U kunt de sleutel in dit geval afgeven bij Hotel Bleecker, Bloemendaalseweg 90 in Bloemendaal.