Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van het RIVM, welke te vinden zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

 

Laatste update 30-09-2020, 10:00

Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden

Om onze gasten te beschermen en tegemoet te komen, hanteren wij op dit moment de ‘Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid.

 

Uw reservering komt in aanmerking voor de 'aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden', indien:

 

 • U voor 15 maart 2020 een reservering bij ons heeft gemaakt voor een verblijf in 2020. 
 • Uw groepssamenstelling niet voldoet aan de richtlijnen omtrent groepsvorming, er meer dan 28 dagen voor aankomst resteren en u voor 15 maart 2020 heeft gereserveerd. 

 

De 'aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden' houden het volgende in:

Indien u of een medereiziger besmet bent met het COVID-19 virus of indien u niet mag reizen i.v.m. een reisbeperking of groepsvorming, vervalt de reeds gemaakte en betaalde reservering. De reissom wordt niet gerestitueerd, u kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Optie 1: U verplaatst de reservering direct naar een nieuwe datum

 

 • Gewijzigd verblijf dient te geschieden op het origineel geboekte park (indien beschikbaar in dezelfde woning).
 • Verplaatsen is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • De nieuwe reservering dient plaats te vinden tot uiterlijk 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf lager is, vindt er geen restitutie plaats. Indien de reissom van het gewijzigde verblijf hoger is, dienen de extra kosten alsnog te worden voldaan binnen de gestelde betalingstermijn.
 • Wijzigingen in uw reservering dienen via het Dutchen Callcenter gemaakt en bevestigd te worden.
 • Bij het omboeken van de reservering, blijven de oorspronkelijke annuleringsvoorwaarden van toepassing (zie: https://www.dutchen.nl/klantenservice/algemene-huurvoorwaarden)

 

Optie 2: U ontvangt een voucher voor een nieuw te reserveren verblijf

 

 • Gewijzigd verblijf dient te geschieden op het origineel geboekte park (indien beschikbaar in dezelfde woning).
 • Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • De voucher kan worden besteed tot uiterlijk 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf lager is dan de waarde van de voucher, vindt er geen restitutie plaats.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf hoger is dan de waarde van de voucher, dienen de extra kosten alsnog te worden voldaan binnen de gestelde betalingstermijn.
 • Wijzigingen in reserveringen dienen via het Dutchen Callcenter gemaakt en bevestigd te worden o.v.v. uw vouchernummer.
 • Uw voucher is 1 jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw originele boeking. Uw voucher vervalt indien deze niet is gebruikt en het verblijf niet heeft plaatsgevonden binnen de gestelde periode. Er vindt geen restitutie van de reissom plaats.

 

Komt uw reservering niet in aanmerking voor de 'aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden'?

 

Indien u niet in aanmerking komt voor de ‘aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’ is een annulering voor eigen rekening en eigen risico.

Op dit moment geldt er geen negatief reisadvies voor de locaties van onze vakantieparken en we doen ons uiterste best om uw veiligheid en hygiëne te waarborgen. De vakantieparken zijn kleinschalig, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. In de mooie natuur en/ of op de stranden in de omgeving van de parken is het ook in deze tijden goed vertoeven. Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de woningen en bij de recepties reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig, met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keukens en toiletten.