Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. We geven u graag meer informatie. 

 

N.B. Op dit moment is het erg druk op onze afdeling reserveringen, we doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. Indien u ons telefonisch niet kunt bereiken, dan vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@dutchen.com. Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden

Laatste update 15-05-2020, 14:00

Heeft u geboekt bij Dutchen? Om onze gasten te beschermen en tegemoet te komen, hanteren wij op dit moment de ‘Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid.

 

Komt uw reservering in aanmerking voor verzachtende omstandigheden?

 

Enkel reserveringen waarvan de aankomst gepland staat vóór 20 mei 2020 komen in aanmerking voor de 'Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden'. (Voor annuleringen met aankomst na deze datum doen wij momenteel nog geen uitspraak en monitoren wij de ontwikkelingen.)

 

De 'Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden' houden het volgende in:

Indien u of een medereiziger besmet bent met het COVID-19 virus of indien u niet mag reizen, vervalt de reeds gemaakte en betaalde reservering. De reissom wordt niet gerestitueerd, u kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Optie 1: U verplaatst de reservering direct naar een verblijf vóór 20 mei 2021.

 

 • Gewijzigd verblijf dient te geschieden op het origineel geboekte park (indien beschikbaar in dezelfde woning).
 • Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf lager is, vindt er geen restitutie plaats. Indien de reissom van het gewijzigde verblijf hoger is, dienen de extra kosten alsnog te worden voldaan binnen de gestelde betalingstermijn.
 • Wijzigingen in reserveringen dienen via het Dutchen Callcenter gemaakt en bevestigd te worden.
 • Bovenstaande is niet van toepassing op Park Waddenduyn.

 

Optie 2: U ontvangt een voucher voor een kosteloos nieuw te reserveren verblijf in zowel hoog- als laagseizoen die u kunt gebruiken op basis van beschikbaarheid.

 • Gewijzigd verblijf dient te geschieden op het origineel geboekte park (indien beschikbaar in dezelfde woning).
 • Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf lager is, vindt er geen restitutie plaats. Indien de reissom van het gewijzigde verblijf hoger is, dienen de extra kosten alsnog te worden voldaan binnen de gestelde betalingstermijn.
 • Wijzigingen in reserveringen dienen via het Dutchen Callcenter gemaakt en bevestigd te worden o.v.v. uw voucher nummer.
 • Uw voucher is 1 jaar geldig vanaf de vertrekdatum van uw originele boeking. Uw voucher vervalt indien deze niet is gebruikt en het verblijf niet heeft plaatsgevonden binnen de gestelde periode. Er vindt geen restitutie van de reissom plaats.
 • Voor Park Waddenduyn vervalt uw voucher indien deze niet is gebruikt voor 1 juli 2020.

 

Komt uw reservering niet in aanmerking voor 'Verzachtende omstandigheden'?

 

Indien u nog niet in aanmerking komt voor de ‘Verzachtende omstandigheden’ is een annulering voor eigen rekening en eigen risico.

Op dit moment geldt er geen negatief reisadvies voor de locaties van onze vakantieparken en we doen ons uiterste best om uw veiligheid en hygiëne te waarborgen. De vakantieparken zijn kleinschalig, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. In de mooie natuur en/ of op de stranden in de omgeving van de parken is het ook in deze tijden goed vertoeven. Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de woningen en bij de recepties reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig, met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keukens en toiletten.

 

Bent u toch van plan om uw reservering te annuleren (en wellicht op uw annuleringsverzekering te verhalen)? We bieden u een korting van 25% op een nieuwe boeking bij hetzelfde park indien de nieuwe reservering direct wordt gemaakt voor een nieuwe datum in het laagseizoen.

 • Het laagseizoen betreft de periode tussen 23 oktober 2020 en 31 maart  2021 (met uitzondering van vakanties en feestdagen).
 • De nieuwe boeking moet minstens een verblijfsduur hebben van de originele boeking.
 • Park Waddenduyn is uitgesloten.

 

Heeft u vragen?

 

Bij vragen zijn we u graag van dienst, u kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling. We doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.