Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. We geven u graag meer informatie. 

 

N.B. Op dit moment is het erg druk op onze afdeling reserveringen, we doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. Indien u ons telefonisch niet kunt bereiken, dan vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@dutchen.com. Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Binnenkort op vakantie bij Dutchen?

Laatste update 15-05-2020, 14:00

We geven u graag aanvullende informatie over hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf.

 

Aankomst bij de receptie

 

Graag willen wij u vragen om slechts met 1 persoon uit uw reisgezelschap de sleutel en aankomstinformatie van uw vakantiehuis te komen ophalen bij de receptie (indien aanwezig) van uw park. Houdt hierbij gepaste afstand (1,5 meter) van de andere gasten in de receptie. We zullen slechts een beperkt aantal gasten toelaten in onze receptiegebouwen; is de receptie vol, dan willen we u vragen om buiten het gebouw rustig uw beurt af te wachten.

 

Tijdens uw verblijf

 

Onze vakantieparken zijn kleinschalig, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de woningen en bij de recepties reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig, met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keukens en toiletten.

Wij willen u er op wijzen dat het houden van 1,5 meter afstand van elkaar, ook op de vakantieparken en in de mooie omgeving, van cruciaal belang is.

Indien u reist met een gezelschap van meer dan drie personen, zorg er dan voor dat u (indien u geen gezin met kinderen betreft) gespreid op pad gaat en u zich houdt aan de gestelde richtlijnen. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk de rustig gelegen gebieden opzoekt of ga op pad op ongebruikelijke tijden (bijvoorbeeld heel vroeg ’s morgens of rond etenstijd). Houd rekening met de door de gemeente gestelde maatregelen voor publieke plekken zoals stranden en natuurgebieden.

 

Vertrek

 

Graag willen wij u als gast vragen om uit voorzorg het volgende te doen bij vertrek uit uw vakantiehuis:

  • Gelieve het beddengoed zelf van de bedden te halen en dit in de speciaal daarvoor bestemde waszakken te deponeren
  • Gelieve de afvalbakken in uw vakantiehuis zelf te legen en afvalzakken te deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainers op het park
  • Gelieve uw vaat niet met de hand af te wassen maar in de vaatwasser op het heetste programma te draaien

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking, we wensen u een hele fijne vakantie toe!