Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van het RIVM, welke te vinden zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

 

Laatste update 21-01-2021, 9:55

Meerdere huishoudens/ groepsvorming

Het is op dit moment toegestaan om slechts met een beperkt aantal gasten tegelijk te verblijven in een vakantiehuis.

 

Naast uw eigen huishouden ontvangt u maximaal 1 persoon (exclusief kinderen tot en met 12 jaar) in uw vakantiehuis. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan uw eigen huishouden + 1 persoon een vakantiewoning te huren. Wij volgen hiermee het advies van de overheid.

 

Ieder huishouden dient te beschikken over eigen sanitaire voorzieningen en eigen slaapkamers. Ook moet er in het vakantiehuis 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden tussen de verschillende huishoudens.

 

Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.

 

Het is op dit moment helaas niet toegestaan om los bezoek te ontvangen in uw vakantiehuis. Wij kunnen de veiligheid van onze gasten dan niet meer waarborgen.

 

Nieuwe reservering

Is bovenstaande voor het vakantiehuis van uw keuze niet mogelijk, dan adviseren wij u meerdere vakantiehuizen te reserveren. We zijn u hier graag bij van dienst.

 

Reeds gemaakte reservering

Is bovenstaande voor uw reeds gereserveerde vakantiehuis niet mogelijk, dan vragen wij u om uw groepssamenstelling te wijzigen.

 

Is het voor u niet mogelijk om uw groepssamenstelling te wijzigen in de reeds gemaakte reservering?

Wij geven u in dit geval de mogelijkheid om uw reservering vrij te geven voor verhuur. Dit houdt in dat wij het door u geboekte vakantiehuis weer beschikbaar stellen voor verhuur aan anderen. Indien de woning voor de bewuste data geboekt wordt, ontvangt u van ons een voucher voor het originele bedrag van uw reservering. Indien er geen nieuwe reservering voor die periode wordt gemaakt, dan vervalt de reservering en zijn de bijbehorende annuleringskosten voor u of kunt u alsnog beslissen toch zelf van de reservering gebruik te maken (eventueel in een andere groepssamenstelling). Wij rekenen hiervoor € 35,- wijzigingskosten.

 

Afstand houden

Graag willen wij u er op wijzen dat het houden van 1,5 meter afstand van elkaar, ook op de vakantieparken en in de mooie omgeving, van cruciaal belang is.

Houd de reisbewegingen op de plek waar u bent zoveel mogelijk beperkt. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk de rustig gelegen gebieden opzoekt of ga op pad op ongebruikelijke tijden (bijvoorbeeld heel vroeg ’s morgens of rond etenstijd). Houd rekening met de door de gemeente gestelde maatregelen voor publieke plekken zoals stranden en natuurgebieden.