Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van het RIVM, welke te vinden zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

 

Laatste update 30-09-2020, 10:00

Meerdere huishoudens/ groepsvorming

Het is op dit moment toegestaan om slechts met een beperkt aantal huishoudens tegelijk te verblijven in een vakantiehuis.

Ieder huishouden dient hierbij te beschikken over eigen sanitaire voorzieningen en eigen slaapkamers. Ook moet er in het vakantiehuis 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden tussen de verschillende huishoudens.

 

Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.

We willen u graag dringend adviseren om als huishouden niet met meer dan 4 personen, naast uw eigen huishouden, in hetzelfde vakantiehuis te verblijven/ aanwezig te zijn. Kinderen tot 12 jaar vormen hierop een uitzondering. Wij volgen hiermee het advies van de overheid.

 

Voor onze vakantiehuizen hanteren wij de volgende richtlijnen, mits de 1,5 meter afstand kan worden behouden:

 

4-persoons vakantiehuis: max. twee huishoudens

6-persoons vakantiehuis: max. één huishouden + 4 gasten boven 12 jaar

8-persoons vakantiehuis of groter: max. één huishouden + 4 gasten boven 12 jaar 

 

Het is op dit moment helaas niet toegestaan bezoek te ontvangen in uw vakantiehuis. Wij kunnen de veiligheid van onze gasten dan niet meer waarborgen.

 

Nieuwe reservering

Is bovenstaande voor het vakantiehuis van uw keuze niet mogelijk, dan adviseren wij u meerdere vakantiehuizen te reserveren. We zijn u hier graag bij van dienst.

 

Reeds gemaakte reservering

Is bovenstaande voor uw reeds gereserveerde vakantiehuis niet mogelijk en heeft u voor 15 maart 2020 uw verblijf bij ons gereserveerd, dan bieden wij u tot uiterlijk 4 weken (28 dagen) voor aankomst de mogelijkheid om uw bestaande reservering te wijzigen. Bekijk de ‘voorwaarden verzachtende omstandigheden’> 

 

Afstand houden

Graag willen wij u er op wijzen dat het houden van 1,5 meter afstand van elkaar, ook op de vakantieparken en in de mooie omgeving, van cruciaal belang is.

Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk de rustig gelegen gebieden opzoekt of ga op pad op ongebruikelijke tijden (bijvoorbeeld heel vroeg ’s morgens of rond etenstijd). Houd rekening met de door de gemeente gestelde maatregelen voor publieke plekken zoals stranden en natuurgebieden.