Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van het RIVM, welke te vinden zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

 

Laatste update 21-01-2021, 9:55

Reisbeperkingen vanuit het buitenland

Op dit moment gelden er voor verschillende landen reisbeperkingen vanwege het Coronavirus.

 

  • Is de regio in Nederland waar u op vakantie gaat als ‘code rood’ bestempeld door de overheid van het land waar u woonachtig bent? Neem dan voor meer informatie contact op met onze reserveringsafdeling.

 

  • Heeft u voor 15 maart 2020 een reservering bij ons gemaakt voor een verblijf in 2020, dan bieden wij voor reisbeperkingen vanwege het coronavirus onze ‘aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’ aan. Bekijk >

 

Heeft u na 15 maart 2020 geboekt of wordt regio in Nederland waar u op vakantie gaat niet als ‘code rood’ bestempeld door de overheid van het land waar u woonachtig bent?

Dan geven wij u de mogelijkheid om uw reservering vrij te geven voor verhuur. Dit houdt in dat wij het door u geboekte vakantiehuis weer beschikbaar stellen voor verhuur aan anderen. Indien de woning voor de bewuste data geboekt wordt, ontvangt u van ons een voucher voor het originele bedrag van uw reservering. Indien er geen nieuwe reservering voor die periode wordt gemaakt, dan vervalt de reservering en zijn de bijbehorende annuleringskosten voor u of kunt u alsnog beslissen toch zelf van de reservering gebruik te maken (eventueel in een andere groepssamenstelling). Wij rekenen hiervoor € 35,- wijzigingskosten.