Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. We geven u graag meer informatie. 

 

N.B. Op dit moment is het erg druk op onze afdeling reserveringen, we doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. Indien u ons telefonisch niet kunt bereiken, dan vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@dutchen.com. Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Strengere maatregelen verspreiding coronavirus

Laatste update 15-05-2020, 14:00

Door het kabinet zijn strengere maatregelen gecommuniceerd met betrekking tot groepsvorming en het naar buiten treden in groepen. Wat betekent dit voor uw vakantie?

 

Extra maatregelen

Sinds maandag 23 maart 2020 is groepsvorming verboden; dit houdt in dat er bij groepen van 3 personen of meer die geen 1,5 meter afstand houden, gehandhaafd mag worden. Het is op dit moment dus niet langer toegestaan om u buiten te begeven in een groep van drie personen of meer; gezinnen vormen hierop een uitzondering, zij mogen wel samen naar buiten. Meer informatie kunt u vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/groepsvorming-en-samenscholingsverbod.

 

Wat betekent dit voor uw reservering?

Indien u vóór 1 juni 2020 met een groep, waarvan de samenstelling groter is dan uw eigen gezin plus 3 personen, in één van onze vakantiehuizen komt verblijven, dan valt uw reservering onder de ‘Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’. We zijn u graag van dienst bij het aanpassen van uw reservering.

Grote gezinnen zijn bij ons nog steeds van harte welkom.

 

Afstand houden

Wij willen u er op wijzen dat het houden van 1,5 meter afstand van elkaar, ook op de vakantieparken en in de mooie omgeving, van cruciaal belang is.

Indien u reist met een gezelschap van meer dan drie personen is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Zorg er voor dat u (indien u geen gezin met kinderen betreft) gespreid op pad gaat en dat u zich houdt aan de gestelde richtlijnen. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk de rustig gelegen gebieden opzoekt of ga op pad op ongebruikelijke tijden (bijvoorbeeld heel vroeg ’s morgens of rond etenstijd). Houd rekening met de door de gemeente gestelde maatregelen voor publieke plekken zoals stranden en natuurgebieden.