Aankomstinformatie Hotel Bleecker

Aankomstinformatie Hotel Bleecker

Aankomstinformatie Hotel Bleecker

 

Fijn dat wij u binnenkort kunnen verwelkomen bij Hotel Bleecker in Bloemendaal! Om uw verblijf goed te laten starten geven wij u graag aanvullende informatie.

De door u gereserveerde kamer is vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. U kunt de sleutel van uw suite tussen 15:00 en 18:00 ophalen bij de receptie.

Adres Hotel Bleecker: Bloemendaalseweg 90, 2061 CN Bloemendaal

Mocht u later aankomen, dan vragen wij u om dit tijdig telefonisch door te geven via +31 (0) 23 527 17 87 of per e-mail naar info@hotelbleecker.nl

Onze high-speed WiFi is beschikbaar in het gehele hotel en is volledig kosteloos; we weten hoe belangrijk het voor u is om online verbonden te blijven tijdens uw verblijf.

 

Brasserie Bleecker

 

Brasserie Bleecker is een stijlvolle eetlocatie gevestigd in Hotel Bleecker. In de sfeervolle ruimte of bij mooi weer op het terras bent u hier aan het goede adres voor ontbijt, koffie, lunch of borrel. Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt, geniet tijdens de lunch van een sandwich of salade met een verrassende twist of kom lekker borrelen. Voor hotelgasten van Hotel Bleecker wordt hier ’s ochtends het onbijt geserveerd. Bekijk het menu >

 

Parkeren

 

U kunt gratis parkeren in een van de zijstraten van de Bloemendaalseweg.

In de Bloemendaalseweg is het maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 18:00 betaald parkeren voor max. 2 uur. Buiten deze tijden en op zondag kunt u hier gratis parkeren.