Aankomstinformatie Hotel Bloemendaal

Aankomstinformatie Hotel Bloemendaal

Aankomstinformatie Hotel Bloemendaal

 

Fijn dat wij u binnenkort kunnen verwelkomen bij Hotel Bloemendaal! Om uw verblijf goed te laten starten geven wij u graag aanvullende informatie.

De door u gereserveerde kamer/ appartement is vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

 

Adres Hotel Bloemendaal/ Bloemendaal Suites: Bloemendaalseweg 141, 2061 CJ Bloemendaal

 

CHECK-IN HOTEL BLOEMENDAAL: Flexipass

 

Wij werken met Mobile Acces (Flexipass). Op uw aankomst dag ontvangt u van ons een uitgebreide instructie en een code voor in de app; uw mobiele telefoon wordt dan uw kamersleutel.
Wij vragen u vooraf online in te checken en uw creditcardgegevens achter te laten ter garantie. Indien u hier de gegevens van uw reisgenoten (naam en e-mailadres) achter laat, ontvangen zij ook een eigen code om de deuren te openen.
 
Liever een keycard?
U kunt een keycard ophalen bij de receptie of gebruik maken van de sleutelkluis van ons nabijgelegen Hotel Bleecker. Wij horen het graag vooraf indien u hier gebruik van wenst te maken.

 

CHECK-IN BLOEMENDAAL APARTMENTS

 

U kunt de sleutel van uw appartement tussen 15:00 en 18:00 ophalen bij de receptie van het nabij gelegen Hotel Bleecker.

 

Adres Check-in: Hotel Bleecker, Bloemendaalseweg 90, 2061 CN Bloemendaal

 

Mocht u later aankomen, dan vragen wij u om dit tijdig telefonisch door te geven via +31 (0)23 526 46 86 of per e-mail naar info@hotelbloemendaal.nl

 

Vanuit Hotel Bleecker is het slechts 4 minuten lopen/ 1 minuut rijden naar de appartementen van Hotel Bloemendaal.

 

WIFI

 

Onze high-speed WiFi is beschikbaar in het gehele hotel/ in alle suites en is volledig kosteloos; we weten hoe belangrijk het voor u is om online verbonden te blijven tijdens uw verblijf.

 

ONTBIJT

 

Brasserie Bleecker is een stijlvolle eetlocatie gevestigd in Hotel Bleecker. In de sfeervolle ruimte of bij mooi weer op het terras bent u hier aan het goede adres voor ontbijt, koffie, lunch of borrel. Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt, geniet tijdens de lunch van een sandwich of salade met een verrassende twist of kom lekker borrelen. Voor hotelgasten van Hotel Bloemendaal wordt hier dagelijks tussen 07:00 en 11:00 (weekend vanaf 8:00) het onbijt geserveerd. Bekijk het menu >

 

PARKEREN

 

Rondom Hotel Bloemendaal kunt u gratis parkeren. Voor de deur bij Hotel Bleecker, waar u de sleutel afhaalt, is het maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 18:00 betaald parken; parkeren in de zijstraten is gratis.