strand
pier
ondergaandde zon

Algemene informatie verblijf bij Dutchen

In dit document vindt u algemene informatie over uw verblijf op park Duingolf. Het is handig dit document mee te nemen tijdens de reis.

 

Vakantie bij luxe villa's Ameland

Aankomst

De door u gereserveerde woning is op de aankomstdatum vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

De gastvrouw van uw vakantiewoning, Elisabeth de Baat, ontvangt u persoonlijk ter plaatse bij de villa. Zij neemt een paar dagen voor uw aankomst telefonisch contact met u op om uw aankomsttijd te bespreken. Heeft u vragen en wilt u haar eerder spreken, dan is zij direct bereikbaar op telefoonnummer 06 1105 2256.

 

Adres Villa Sea/ Sun: Gruttolaan 218/ 219, 9162 SJ Ballum

Adres Villa Surf: Gruttolaan 217, 9162 SJ Ballum

 

Vervoer

Als u met de auto aankomt, dient u een plaats te reserveren voor de overtocht naar het eiland. Dit kunt u doen bij Wagenborg passagiersdiensten, via telefoonnummer 0900 9238 of via de website www.wpd.nl. U vindt hier ook de tijden van de overtochten. 

Per 1 juni is het dragen van een mondkapje op de terreinen van Wagenborg en op de veerboot verplicht.

 

Wanneer u uw auto niet op de boot wilt meenemen dan kunt u ook de auto op de parkeerplaats bij de veerdam in Holwerd laten staan, op de ‘lang parkeren’ plaatsen.

Na de overvaart neemt u de bus richting Ballum - halte "Roosdûnen" - of maakt u gebruik van één van de taxibusjes die bij aankomst van de veerboot gereed staan.

 

Vertrek

Op de vertrekdag vragen wij u om uiterlijk 10:00 ’s morgens uw vakantieverblijf te verlaten, zodat deze weer in orde gemaakt kan worden voor nieuwe gasten.

Uw gastvrouw komt op de dag van vertrek bij u langs om de sleutel in ontvangst te nemen. Zij zal samen met u de woning controleren. Mocht u ’s morgens vroeg vertrekken dan spreekt zij met u af waar de sleutel kan worden ingeleverd.