Z'andvilla
Duinen boek Vroondaal
Strand
Shutterstock

Algemene informatie verblijf bij Dutchen

In dit document vindt u algemene informatie over uw verblijf op één van onze parken. Het is handig dit document mee te nemen tijdens de reis. 

Aankomstinformatie De Groote Duynen

Aankomst

U kunt inchecken bij onze receptie tussen 15.00 en 17.30 uur op het adres Duinvallei 21, 4493 MA, Kamperland. In de maanden juli en augustus is aankomst op vrijdag mogelijk tussen 16.00 en 18.00 uur. Komt u later aan dan bovengenoemde tijden? Meld dit dan tijdig aan onze medewerkers via tel. +31 (0)113 -745723.

 

Noodnummer

Enkel voor noodgevallen tijdens uw verblijf kunt u onderstaand nummer bellen.

+31 6 55 79 30 81

 

Vertrek

Op uw vertrekdag dient u de villa voor 10.00 uur te verlaten en de sleutel voor dit tijdstip op de receptie in te leveren. Op reguliere vertrekdagen zal tussen 9.00 en 10.00 een eindcontrole van uw villa plaatsvinden. U kunt na deze controle de sleutel inleveren aan de receptie op ons kantoor.

Vertrekt u buiten de openingstijden van onze receptie? Dan kunt u hiervoor een speciale sleutelenvelop verkrijgen op onze receptie en deze in de brievenbus (van de voordeur) van onze receptie deponeren. De borgsom zal dan na verrekening van evt. openstaande kosten aan u worden overgemaakt.

 

Huisdieren

In de villas waarin huisdieren zijn toegestaan is max. 1 huisdier toegestaan. Meerdere huisdieren zijn alleen toegestaan indien dit schriftelijk is overeengekomen met onze medewerkers.

 

Wat is inbegrepen?

Een optimale vrijheid beleven en écht thuiskomen in uw villa, dat vinden wij belangrijk. Al onze villas zijn voorzien van een luxe inrichting met het comfort van thuis. Daarnaast nemen wij u graag een aantal zaken uit handen, zodat u kunt ontspannen kunt genieten. De volgende zaken zijn inbegrepen in onze huurtarieven:

  • Opgemaakte bedden
  • Luxe badhanddoeken (2 badhanddoeken per persoon)
  • 2 heerlijke badjassen (alleen in de wellnessvilla’s)
  • Startpakket met o.a. Nespresso cups, vaatwastabletjes, vaatdoekje, extra vuilniszakken
  • Keukenlinnen
  • Gebruik van kinderartikelen (kinderbed en kinderstoel)
  • Gratis WiFi
  • Eindschoonmaak

 

Linnen & badhanddoeken

De bedden zijn bij aankomst standaard voor u opgemaakt. Ook liggen er twee badhanddoeken per persoon voor u klaar. Wilt u extra linnengoed of handdoeken bestellen dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Openingstijden receptie

Ons receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. 

Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

In juli en augustus is de receptie geopend van 9.00 tot 18:00 uur.