Baayvilla's

Vakantie bij Baayvilla's, Lauwersmeer

Aankomst bij Baayvilla's

 

De door u gereserveerde woning is op de aankomstdatum vanaf 16:00 uur voor u beschikbaar. Eerder aankomen is helaas niet mogelijk.

 

Het adres van de Baayvilla's is Noordergat 30 t/m 52, 9976 VR Lauwersoog. 

 

Graag ontvangt de beheerder, de familie Dijkstra, een half uur voor aankomst een berichtje/ telefoontje dat u in aantocht bent. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer T: 06-51900772.

 

Verwacht u later aan te komen? 

 

Indien u later aankomt dan 17:00 uur, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven. De beheerder regelt dan dat u de sleutel van uw accommodatie op een ander plaats/ tijdstip kunt afhalen en dat de benodigde aankomstinformatie voor u klaar ligt.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

 

Om uw verblijf een goede start te geven, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens staat er een bakje gevuld met vaatwastabletten, Vuilniszakken en twee tabs voor de wasmachine voor u klaar. Op elke toilet zijn er twee rollen toiletpapier aanwezig. 

Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig. U kunt wel diverse baby artikelen bijboeken, zoals een kinderstoel, kinderbed of traphekje.

 

Heeft u een vakantiehuis met jacuzzi geboekt? In verband met hygiënemaatregelen wordt deze voor uw aankomst volledig geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld. Hierdoor kan het voorkomen dat de jacuzzi bij aankomst nog niet volledig op de juiste temperatuur is. Onze excuses voor het ongemak. Onze villa’s met Finse sauna zijn voorzien van een heerlijke sauna opgietvloeistof!


Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij de beheerder bijboeken. Na 5 nachten mag er een linnenwissel gratis aangevraagd worden.

 

Vertrek

 

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. Op de vertrekdag kunt u tot 10:00 uur de sleutel retourneren bij de beheerder. U loopt voor vertrek samen een controleronde door uw vakantiehuis. Vertrekt u buiten de reguliere vertrektijden? Dan kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus bij de ingang van het park.