Baayvilla's

Vakantie bij Baayvilla's, Lauwersmeer

Aankomst bij Baayvilla's

 

De door u gereserveerde woning is op de aankomstdatum vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. Eerder aankomen is helaas niet mogelijk.

 

U kunt tussen 15:00 uur en 17:00 uur direct bij uw vakantiehuis inchecken; het adres van de Baayvilla's is Noordergat 30 t/m 52, 9976 VR Lauwersoog. 

 

Graag ontvangt de beheerder, de familie Dijkstra, een half uur voor aankomst een berichtje/ telefoontje dat u in aantocht bent. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer T: 06-22635572.

 

Verwacht u later aan te komen? 

 

Indien u later aankomt dan 17:00 uur, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven. De beheerder regelt dan dat u de sleutel van uw accommodatie op een ander plaats/ tijdstip kunt afhalen en dat de benodigde aankomstinformatie voor u klaar ligt.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

 

Om uw verblijf goed van start te gaan, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig. U kunt wel diverse baby artikelen bijboeken, zoals een kinderstoel, kinderbed of traphekje.

In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens wordt er voor de eerste dag een vaatwastablet en een vaatdoekje neergelegd. Op elke toilet is een rol toiletpapier aanwezig. De prullenbakken zijn voorzien van een vuilniszak.

Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u dit bijboeken bij de beheerder. Ook is er in uw woning een wasmachine en droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

Vertrek

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. Op de vertrekdag kunt u tot 10:00 uur de sleutel retourneren bij de beheerder. U loopt voor vertrek samen een controleronde door uw vakantiehuis. Vertrekt u buiten de reguliere vertrektijden? Dan kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus bij de ingang van het park.