Park de Zeegser Duinen

Vakantie bij Park de Zeegser Duinen

Aankomst

Uw vakantiehuis op Park De Zeegser Duinen is op de aankomstdatum vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar; inchecken kan tussen 15:00 en 17:00. Park De Zeegser Duinen bevindt zich aan de Schipborgerweg 19, 9483 TL te Zeegse.

 

Digitale sleutel

Voor de digitale sleutel van uw vakantiehuis, ontvangt u voor aankomst een email van Kleverkey met daarin een uitnodiging voor het maken van een account. Wanneer u de Kleverkey-app downloadt, kun u hierop inloggen en vindt u hier de digitale sleutel voor de (auto) toegangspoort op Park de Zeegse Duinen, voor het loophek en voor uw vakantiehuis.

Let op, deze sleutel werkt alleen als u bluetooth aan heeft staan.

 

Als u voor de toegangspoort staat met de auto, opent u de app en drukt u op 'ACTIVEREN'. De poort zal automatisch openen.

Bij de voordeur van uw vakantiehuis ziet u na het ‘ACTIVEREN’ in de Kleverkey-app een groen lampje knipperen. Draai de deurknop naar links om de deur van het slot te draaien en naar rechts om de deur op slot te doen..

 

Parkbeheerder

De beheerder van Park de Zeegser Duinen is dagelijks te bereiken via Whatsapp of telefonisch via 0592-201347. Heeft u vragen of wilt u uw aankomsttijd afstemmen, dan kan dat via het telefoonnummer van de receptie op het park: 0592-201347.

 

Verwacht u later aan te komen?

Indien u laat aankomt, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven aan de beheerder via 0592-201347 of per e-mail naar welkom@parkdezeegserduinen.nl. De benodigde aankomstinformatie ligt voor u klaar in uw vakantiehuis.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

Om uw verblijf goed van start te gaan, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig. U kunt wel diverse baby artikelen bijboeken, zoals een kinderstoel of kinderbed.

In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens wordt er voor de eerste dag een vaatwastablet en een vaatdoekje neergelegd. Op elke toilet is een rol toiletpapier aanwezig. De prullenbakken zijn voorzien van een vuilniszak.

Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij de receptie/ beheerder bijboeken. Ook is er in uw woning een combinatie wasmachine/ droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

Vertrek

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. We vragen u vriendelijk om uw vakantiehuis op de vertrekdag uiterlijk om 10:00 uur te verlaten. Vertrekt u buiten de openingstijden van de receptie? Laat dit even weten aan de beheerder.