Park de Zeegser Duinen

Vakantie bij Park de Zeegser Duinen

Algemene informatie

 

Park de Zeegser Duinen heeft 50 stijlvolle Suitelodges voor vier, zes en acht personen. De ruime opzet van het kleinschalige vakantiepark in Drenthe geeft veel privacy. De vormgeving en de uitstraling van het park geven je het gevoel één te zijn met de natuur. Design, luxe en ruimte; je voelt je hier direct thuis. Op Park de Zeegser Duinen vindt u twee laadpalen voor elektrische auto's.

 

Aankomst

Uw vakantiehuis op Park De Zeegser Duinen is op de aankomstdatum vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar; inchecken kan tussen 15:00 en 17:00. Park De Zeegser Duinen bevindt zich aan de Schipborgerweg 19, 9483 TL te Zeegse.

 

Digitale sleutel

Voor de digitale sleutel van uw vakantiehuis, ontvangt u voor aankomst een email van Kleverkey met daarin een uitnodiging voor het maken van een account. Wanneer u de Kleverkey-app downloadt, kun u hierop inloggen en vindt u hier de digitale sleutel voor de (auto) toegangspoort op Park de Zeegse Duinen, voor het loophek en voor uw vakantiehuis.

Let op, deze sleutel werkt alleen als u bluetooth aan heeft staan.

 

Als u voor de toegangspoort staat met de auto, opent u de app en drukt u op 'ACTIVEREN'. De poort zal automatisch openen.

Bij de voordeur van uw vakantiehuis ziet u na het ‘ACTIVEREN’ in de Kleverkey-app een groen lampje knipperen. Draai de deurknop naar links om de deur van het slot te draaien en naar rechts om de deur op slot te doen..

 

Parkbeheerder

De beheerder van Park de Zeegser Duinen is dagelijks te bereiken via Whatsapp of telefonisch via 0592-201347. Heeft u vragen of wilt u uw aankomsttijd afstemmen, dan kan dat via het telefoonnummer van de receptie op het park: 0592-201347.

 

Verwacht u later aan te komen?

Indien u laat aankomt, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven aan de beheerder via 0592-201347 of per e-mail naar welkom@parkdezeegserduinen.nl. De benodigde aankomstinformatie ligt voor u klaar in uw vakantiehuis.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

 

Om uw verblijf een goede start te geven, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens staat er een bakje gevuld met vaatwastabletten, Vuilniszakken en twee tabs voor de wasmachine voor u klaar. Op elke toilet zijn er twee rollen toiletpapier aanwezig. 

Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig. U kunt wel diverse baby artikelen bijboeken, zoals een kinderstoel, kinderbed of traphekje.

 

Heeft u een vakantiehuis met jacuzzi geboekt? In verband met hygiënemaatregelen wordt deze voor uw aankomst volledig geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld. Hierdoor kan het voorkomen dat de jacuzzi bij aankomst nog niet volledig op de juiste temperatuur is. Onze excuses voor het ongemak. Onze villa’s met Finse sauna zijn voorzien van een heerlijke sauna opgietvloeistof!


Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij de beheerder bijboeken.

 

Vertrek

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. We vragen u vriendelijk om uw vakantiehuis op de vertrekdag uiterlijk om 10:00 uur te verlaten. Vertrekt u buiten de openingstijden van de receptie? Laat dit even weten aan de beheerder.