Park de Zeegser Duinen

Vakantie bij Park de Zeegser Duinen

Aankomst

Uw vakantiehuis op Park De Zeegser Duinen is op de aankomstdatum vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. De beheerder van Park de Zeegser Duinen is dagelijks op het park aanwezig en zorgt dat hij bij de receptie is voor uw check-in. Graag ontvangt de beheerder uiterlijk op de dag van aankomst een berichtje/ telefoontje met uw verwachte aankomsttijd. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer 085 13 07 619. Park De Zeegser Duinen bevindt zich aan de Schipborgerweg 19, 9483 TL  Zeegse.

 

Flying desk & receptie

De beheerder van Park de Zeegser Duinen is dagelijks op het park aanwezig en zorgt dat hij bij de receptie is voor uw check-in. Heeft u vragen of wilt u uw aankomsttijd afstemmen, dan kan dat via telefoonnummer 085-1307619.

 

Verwacht u later aan te komen?

Indien u later aankomt buiten de receptie uren, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven aan de beheerder via 085-1307619 of per e-mail naar welkom@parkdezeegserduinen.nl. Wij regelen dan voor u dat u de sleutel van uw accommodatie op een andere plaats kunt afhalen en dat de benodigde aankomstinformatie voor u klaar ligt.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

Om uw verblijf goed van start te gaan, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig. U kunt wel diverse baby artikelen bijboeken, zoals een kinderstoel of kinderbed.

In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens wordt er voor de eerste dag een vaatwastablet en een vaatdoekje neergelegd. Op elke toilet is een rol toiletpapier aanwezig. De prullenbakken zijn voorzien van een vuilniszak.

Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij de receptie bijboeken. Ook is er in uw woning een combinatie wasmachine/ droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

Vertrek

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. Op de vertrekdag kunt u tot 10:00 uur de sleutel retourneren bij onze receptie. Vertrekt u buiten de openingstijden van de receptie? Neem hiervoor contact op met de beheerder.