Luxe villa's Zeeland

Luxe villa's Zeeland

Vakantievieren in Zeeland op slechts 100 meter van het Veerse Meer! Onze luxe 7-persoons villa's in Kamperland, Zeeland zijn ideaal voor een heerlijke vakantie aan het water. Hier kunt u naar hartelust surfen, zeilen, duiken of snorkelen en 's morgens wakker worden met een frisse duik in het meer. Stap op de E-bike voor een mooie fietsroute door het Zeeuwse landschap of strijk neer op een van de nabijgelegen brede zandstranden. Ook een bezoek aan het pittoreske dorpje Veere is zeker de moeite waard. Komt u met de hele familie? De beide villa's zijn ook samen te boeken voor een verblijf met 14 personen.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Omgeving

Het Veerse Meer

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Strand de Banjaard

Het Banjaardstrand, op 10 minuten rijden van de luxe villa's in Kamperland, is de ultieme strandbeleving voor het hele gezin. Het strand is maar liefst 3 kilometer lang en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. 

Van overgang tot overgang ligt er een houten vlonderpad over het strand zodat u gemakkelijk met bolder- of kinderwagen, maar ook met een rolstoel of scootmobiel, op vrijwel elk plekje van het strand kunt komen. Op verschillende plaatsen op het strand kunt u strandbedjes, windschermen of een strandhuisje huren en voor kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig.

 

Natuurgebied de Schotsman

Het naastgelegen natuurgebied de Schotsman is een voormalige zandplaat, die na de afsluitng van het Veerse Gat droog is gevallen. Naast open terrein met grasland, slikrandjes en duinen, grenzend aan het Veerse Meer, bestaat het natuurgebied uit gemengd bos. De Schotsman is een ideaal gebied voor vogelliefhebbers maar ook reeën, konijnen en vossen zijn hier te spotten.

 

Middelburg

De attractieve hoofdstad van Zeeland, Middelburg, bevindt zich op 18 kilometer afstand van de villa's en is zeker een bezoekje waard! In de historische kern van Middelburg liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken.