D'Ouwehaven
D'Ouwe Haven Zeeland
Zoeken Omgeving

D'Ouwe Haven Zeeland

Nieuw: Luxe 4-persoons design appartementen in Zeeland. Vanaf uw zonnige terras op het zuiden geniet u van prachtig uitzicht over de jachthaven van het Veerse Meer. Het appartementen complex D'Ouwe Haven bevindt zich op een ideale locatie direct aan het Veerse Meer en op slechts 15 minuten fietsen van het Noordzeestrand.

Filter

Omgeving

Het Veerse Meer

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Strand de Banjaard

Het Banjaardstrand, op 15 minuten fietsafstand van D'Ouwe Haven, is de ultieme strandbeleving voor het hele gezin. Het strand is maar liefst 3 kilometer lang en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. 

Van overgang tot overgang ligt er een houten vlonderpad over het strand zodat u gemakkelijk met bolder- of kinderwagen, maar ook met een rolstoel of scootmobiel, op vrijwel elk plekje van het strand kunt komen. Op verschillende plaatsen op het strand kunt u strandbedjes, windschermen of een strandhuisje huren en voor kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig.

 

Middelburg

De attractieve hoofdstad van Zeeland, Middelburg, bevindt zich op zo'n 19 kilometer afstand van D'Ouwe Haven en is zeker een bezoekje waard! In de historische kern van Middelburg liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken.