Duynzoom

Denk Groen

Denk Groen

Duurzaam ondernemen staat bij Dutchen hoog in het vaandel.

 

Bij het onderhoud van onze vakantieparken gebruiken wij zoveel mogelijke duurzame materialen.
Zo worden de woningen op onze parken schoongemaakt met milieuvriendelijke producten die voorzien zijn van het ecolabel. Een ecolabel is een keurmerk dat wordt toegekend aan producten of diensten die minder milieubelastend zijn dan kwalitatief vergelijkbare producten of diensten, op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria.
Daarnaast wordt er in de woningen gebruikt gemaakt van toiletpapier met het FSC keurmerk. Door FSC te gebruiken, wordt er direct bijgedragen aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat je het bos op deze manier economische waarde geeft, zorg je ervoor dat het behouden blijft.

 

Ons streven is een bijdrage te leveren aan het bevorderen van milieubewustzijn onder onze medewerkers en leveranciers. Wij verzoeken je vriendelijk bewust enkele eenvoudige dagelijkse handelingen toe te passen tijdens je verblijf op onze vakantieparken.

 

Ook jij kunt zorgen voor een duurzaam verblijf door op een aantal punten te letten:


• Zet ‘s avonds en bij het verlaten van je vakantiehuis de thermostaat lager, alle woningen op onze vakantieparken zijn uitstekend geïsoleerd.
• Trek de oplader uit het stopcontact wanneer apparatuur zoals mobiele telefoons niet worden opgeladen.
• Scheid jouw glas, plastic en restaval en deponeer het in de daarvoor bestemde afvalcontainers bij de ingang van het park.
• Wees zuinig met water tijdens douchen, tandenpoetsen en handen wassen.
• Laat niet onnodig overal het licht branden.
• Maak je gebruik van de airco (indien aanwezig)? Sluit dan alle ramen en deuren.
• Wanneer je geen gebruik maakt van de jacuzzi (indien aanwezig), sluit dan de deksel om de warmte van het water op peil te houden.