Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een goed resultaat ontstaat door op langere termijn te investeren in kwaliteit; dit sluit aan bij de bedrijfsfilosofie van Dutchen.

Dutchen draagt op verschillende wijzen bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dutchen steunt Justdiggit.org

Justdiggit.org zet zich in voor een groene, leefbare aarde voor nu en de toekomst.

De organisatie Justdiggit werkt hard aan het behouden en herstellen van eco- en klimaat systemen en gaat vernietiging hiervan, veroorzaakt door klimaatverandering en overexploitatie, tegen. Dit doen ze door het toepassen van speciale regenwater- en bodembeschermingstechnieken op strategisch gekozen locaties in o.a. Oost-Afrika en Marokko.

 

Dutchen steunt Justdiggit en geeft u als gast van Dutchen de mogelijkheid een steentje bij te dragen, door middel van een donatie bij het maken van een reservering voor een Dutchen vakantiehuis.

Dutchen steunt Justdiggit.org

Dutchen rijdt groen

Dutchen heeft een wagenpark bestaande uit auto's die o.a. volledig hybride of plug-in hybride zijn. Door deze bewuste keuze werkt Dutchen mee aan het verminderen van CO2 uitstoot.

Dutchen rijdt groen

Sponsor Schaatsbaan Kennemerland Haarlem

Dutchen is sponsor van de schaatsbaan Kennemerland in Haarlem. Hierbij ligt de specifieke aandacht op opleiding en groei van jeugdleden voor o.a. Bandy.

Sponsor Schaatsbaan Kennemerland Haarlem

Sponsor Hockeyclub Bloemendaal

Dutchen gelooft in het bijdragen aan sportieve ondersteuning van de jeugd en sponsort in dit kader Hockeyclub Bloemendaal; een unieke hockeyclub die staat voor kwaliteit en historie met een focus op een brede jeugdopleiding.

Sponsor Hockeyclub Bloemendaal

Sponsor Ronde om Texel

Op Texel wordt elk jaar de grootste catamaranrace van de wereld gevaren, de Ronde om Texel, met honderden catamarans uit binnen- en buitenland.

Dutchen is de trotse sponsor van één van de deelnemende catamarans en draagt hiermee een steentje bij aan dit spectaculaire evenement.

Sponsor Ronde om Texel