Marie Stella Maris
Marie Stella Maris producten
Marie Stella Maris
Marie Stella Maris

Care for you. Care for water.

Care for you. Care for water.

Tijdens je verblijf bij Dutchen verwennen we je graag met fijne verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris. Hiermee draagt Dutchen een steentje bij aan het beschikbaar maken van water en hygiëne, daar waar water uit de kraan nog niet zo vanzelfsprekend is als in Nederland.

 

Schoon water voor iedereen

 

Marie-Stella-Maris is een Nederlands merk met een sociale missie: schoon water voor iedereen, overal. Middels de verkoop van producten als natuurlijk mineraalwater, natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums, draagt Marie-Stella-Maris hieraan bij. Voor elk verkocht product doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag aan hun eigen stichting om projecten te ondersteunen die schoon (drink)water en hygiëne wereldwijd toegankelijk maken. 

 

Sociale missie

 

De Marie-Stella-Maris Foundation heeft inmiddels al 13 waterprojecten ondersteund, waarmee meer dan 45.000 mensen aan toegang tot water zijn geholpen. In 2019 vierde het merk een bijzonder moment; het bereiken van de mijlpaal 1.000.000 euro voor schoon drinkwater. Naast de sociale missie is het voor Marie-Stella-Maris belangrijk om producten te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van de mens; producten die verzorgen, er mooi uitzien, heerlijk ruiken of waar je gewoon blij van wordt. 

 

Marie-Stella-Maris in je vakantiehuis

 

In je Dutchen vakantiehuis kun je genieten van de Hand & Lichaamszeep en Shampoo van Marie-Stella-Maris. Deze producten zijn verpakt in flessen van gerecycled materiaal, gemaakt van het afval van de suikerrietplant. We hebben specifiek gekozen voor grotere flessen die bijgevuld worden, zodat er minder afval ontstaat. 

 

Wil je meer weten over Marie-Stella-Maris? Bekijk de website >