Onze filosofie

Onze filosofie

Onze filosofie

Visie

Dutchen; het meest inspirerende verhuurlabel

 

Missie

“Door gewone dingen ongewoon goed te doen willen wij onze gasten en eigenaren inspireren. In bijzondere vakantiewoningen, gelegen op een unieke plek omringd door natuur, ervaar je persoonlijke service. Dutchen staat voor Puur, Fijn en Anders.”

 

Dutchen biedt fijne zorgeloze vakantie ervaringen in aantrekkelijke en compleet verzorgde vakantieverblijven ver weg van de dagelijkse beslommeringen, op meer en minder bekende plekken maar altijd omringd door natuur. Een plek waar je kunt kiezen tussen momenten van totale ontspanning en avontuurlijke ontdekkingen. De zorgen van alledag vervagen even en je innerlijke balans herstelt zich waardoor je nieuwe energie opdoet en met hernieuwde inspiratie en vitaliteit terugkeert naar het dagelijks leven!

 

Genieten van een vakantie in luxe: PUUR - FIJN - ANDERS.

 

Dutchen gebruikt zoveel mogelijk duurzame materialen, passend bij de locatie en de omringende natuur en omgeving. Bij ons word je omgeven met de puurheid van de natuur. Alles draait om een fijne vakantiebeleving. De service van ons enthousiaste team, je luxe vakantiehuis, de vele extra’s en de unieke locatie dragen daar aan bij. Een vakantie bij Dutchen is nét even anders; je vindt bij ons geen massa of entertainment maar vooral mooie, bijzondere vakantiehuizen in de natuur. Hier kom je tot rust en geniet je volop van elkaar en van wat echt belangrijk is. 

 

In luxe genieten van vrije tijd

Toe aan een korte of langere vakantie? Een andere omgeving werkt doorgaans inspirerend. Combineer dat met een accommodatie die als een comfortabel tweede thuis voelt, en je hebt het ultieme vakantiegevoel te pakken. We beperken ons aanbod tot luxe vakantiehuizen en villa's van hoge kwaliteit en bieden blinken uit in persoonlijke service. We verrassen je graag met kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Luxe en comfort

In de vakantievilla’s van Dutchen vind je alle luxe en comfort die nodig is voor het relaxte pure vakantiegevoel. Een regenachtige dag wordt een heerlijk wellnessdagje, dankzij je eigen Finse sauna en buitendouche in de tuin. ’s Avonds kun je samen ontspannen in de Jacuzzi en genieten van een heldere sterrenhemel. Met de Quooker maak je eenvoudig een kopje thee na een lange strandwandeling. En in de wijnklimaatkast ligt een heerlijke fles wijn op je te wachten om van te genieten na een paar uur samen struinen door het bos.

 

In de watten gelegd

Dutchen biedt net dat beetje extra, gewone dingen ongewoon goed. Persoonlijke aandacht voor iedere gast door het enthousiaste Dutchen team. We noemen het Dutchen’s Way to Wow! Bij aankomst in je vakantiehuis zijn de bedden opgemaakt en liggen de luxe badhanddoeken voor je klaar. Koffiecups voor het Nespresso-apparaat, heerlijke geuren voor de sauna; we regelen het allemaal zodat jouw vakantie direct kan beginnen. Op veel van onze locaties bieden we een broodjesservice aan, zodat je 's morgens kunt genieten van heerlijke verse croissantjes van de lokale bakker. Uiteraard zorgen we ook dat je vakantiehuis – na afloop van je heerlijke verblijf – voor je wordt schoongemaakt. 

 

Eén met de omgeving

Niets is mooier en verrassender dan de natuur. Als je in alle vroegte door de duinen jogt, kun je zomaar oog in oog komen te staan met een nieuwsgierige Schotse hooglander. Of misschien ontdek je tijdens een boswandeling kleurrijke paddenstoelen waarvan je het bestaan niet wist. Ook de Nederlandse kust verveelt niet snel; er zijn nog veel rustige stranden waar je het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn. Dutchen kiest voor haar vakantieparken uitsluitend bijzondere locaties omringd door natuur, aan de kust, bij de natuur en op de Wadden. Unieke plekken waar je dit gevoel optimaal kunt beleven. Weg van de massa en één met de omgeving.

 

Terug naar OVER DUTCHEN >