Onze filosofie

Onze filosofie

Onze filosofie

Van vakantie genieten in luxe: PUUR - FIJN - ANDERS.

 

De Puurheid vindt u terug in de echtheid van de medewerkers van Dutchen maar ook in de duurzame materialen die Dutchen gebruikt, passend bij de locatie en de omringende natuur. Bij Dutchen draait alles om een Fijne vakantie beleving. Een vakantie bij Dutchen is nét even Anders; u vindt bij ons geen massa of entertainment maar vooral mooie, bijzondere vakantiehuizen in de natuur waar u tot elkaar kunt komen.

 

Luxe genieten van uw vrije tijd.

 

We zijn er van overtuigd dat wanneer u aan een korte of langere vakantie toe bent, u niet alleen weg van huis wilt zijn, maar dat u ook een comfortabel 'tweede thuis' als accommodatie wenst. We beperken ons aanbod daarom tot luxe vakantiehuizen en villa's van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service. We verrassen u graag met kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Luxe en comfort
In de vakantievilla’s van Dutchen vindt u alle luxe en comfort waar u naar op zoek bent. Een regenachtige dag wordt een heerlijk wellnessdagje, dankzij uw eigen Finse sauna en buitendouche in uw tuin. ’s Avonds kunt u samen ontspannen in de jacuzzi en genieten van een heldere sterrenhemel. Met de Quooker maakt u eenvoudig een kopje thee na een lange strandwandeling. En in de wijnklimaatkast ligt een heerlijke fles op u te wachten na een paar uur samen struinen door het bos.

 

In de watten gelegd
Dutchen biedt u net dat beetje extra. Persoonlijke aandacht voor iedere gast door werknemers die Dutchen vertegenwoordigen als ambassadeurs. We noemen het Dutchen’s Way to Wow! Na een lange autorit verwelkomen we u graag met een hapje en een drankje. Bij aankomst in uw vakantiehuis zijn de bedden opgemaakt en liggen de luxe badhanddoeken voor u klaar. Koffiecups voor uw Nespresso-apparaat, hout voor uw stookplaats, heerlijke geuren voor uw sauna; we regelen het allemaal, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Ook bieden we op veel van onze locaties een broodjesservice aan, zodat u 's morgens kunt genieten van heerlijke verse croissantjes van de lokale bakker. En wilt u zich volledig in de watten laten leggen? Kies dan voor onze chef-kok aan huis, of voor onze butlerdiensten op maat. Uiteraard zorgen we ook dat uw vakantiehuis – na afloop van uw heerlijke verblijf – voor u wordt schoongemaakt. 


Eén met de omgeving
Niets is mooier en verrassender dan de natuur. Als u in alle vroegte door de duinen jogt, kunt u zomaar oog in oog komen te staan met een nieuwsgierige Schotse hooglander. Of wellicht ontdekt u tijdens een boswandeling kleurrijke paddenstoelen waarvan u het bestaan niet wist. Ook de Nederlandse kust verveelt niet snel; er zijn nog veel rustige stranden waar u het gevoel heeft alleen op de wereld te zijn. Dutchen kiest voor haar vakantieparken uitsluitend voor bijzondere locaties aan de kust, bij de natuur en op de Wadden. Unieke plekken waar u dit gevoel optimaal kunt beleven. Weg van de massa en één met de omgeving.

 

Terug naar OVER DUTCHEN >