Little creations knutselbox

KNUTSELPAKKET

Even heerlijk een paar dagen of een weekje weg met het gezin tijdens de meivakantie of mei periode? Met een vakantie bij Dutchen is dat geregeld! Naast een zorgeloos verblijf in één van onze vakantievilla’s, kunnen de kinderen hun lol op met een knutselpakket van Little Creations - de leukste knutselbox van Nederland.

 

Met deze box combineer je binnen- en buitenspelen! Je gaat namelijk knutselen met behulp van de natuur. Je gaat niet alleen knutselen, maar je gaat ook de natuur in om een aantal ontbrekende materialen zelf te zoeken!

 

De box is helemaal compleet en alles is afgepast aanwezig inclusief handige menukaarten met foto’s en instructies, een flesje lijm, een kwast en een schaar. Om de activiteiten af te maken, ga je op zoek naar mooie steentjes en takjes in de natuur. Je maakt met deze box een schilderij, een uiltje en een krokodil. Veel plezier!

De knutselbox is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

                

 

 

PROMOTIE: Bosbox

Reserveer voor 30 mei 2023 een accommodatie in één van onze Dutchen parken en verblijf er in mei en juni 2023. Ontvang bij aankomst een bos knutselbox van Little Creations!

 

Hoe werkt het?

Voer bij het maken van de reservering de actiecode ‘BOSBOX’ in het veld 'Opmerkingen'. Je vindt dit veld onderaan de pagina waar je de persoonsgegevens toevoegt aan de reservering. We zorgen dan dat het knutselpakket voor je klaar staat bij aankomst.

 

RESERVEER EN ONTVANG EEN BOSBOX >

 

Actievoorwaarden:

* Geldig bij een minimum verblijf van 2 nachten in één van onze parken. 

* Alleen geldig bij nieuwe reserveringen gemaakt voor een verblijf in april en mei 2023. (Niet geldig bij reeds bestaande reserveringen in de genoemde periode, mogelijk bij te boeken op locatie tegen betaling)

* Deze actie geldt niet voor onze hotels.

* Niet geldig in combinatie met andere acties, niet inwisselbaar voor geld.