Last Minute Duynvoet

Last Minute Duynvoet Schoorl

Ontsnap naar luxe en ontspanning bij Vakantiepark Duynvoet!

 

Reserveer nu last minute één van de vakantievilla’s op Park Duynvoet in Schoorl en geniet naast het verblijf van heel veel extra's.

 

Zorgeloos genieten van de luxe van onze Park Duynvoet villa's? Boek nu deze last-minute aanbieding en je ontvangt gratis badjassen voor alle volwassenen tijdens je verblijf.

 

Naast een geweldige besparing van 15% op het non refundable tarief ontvang je gratis een dag huur van één van onze Dutchen strandhuisjes. De Dutchen strandhuisjes staan direct op het strand in Hargen aan Zee met prachtig uitzicht op zee en de lagune. De strandhuisjes zijn uitgerust met twee heerlijke ligstoelen, een koelbox en speelgoed voor de kinderen. Een ideale plek om de hele dag te vertoeven!

 

Bij Park Duynvoet begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om flexibele aankomst- en vertrekdagen te kiezen. Plan je vakantie zoals het voor jou uitkomt en geniet van een stressvrije vakantie zonder de beperkingen van vaste aankomst- en vertrekdata. 

 

 

Hoe werkt het?

Voer bij het maken van de reservering de actiecode 'SUMMER2024' in, in het veld 'Opmerkingen'. Je vindt dit veld onderaan de pagina waar je de persoonsgegevens toevoegt aan de reservering. Een voorkeursdag voor het strandhuisje kan in de opmerkingen worden aangegeven.*

 

RESERVEER NU >

 

Actievoorwaarden:

* Geldig bij een minimum verblijf van 4 nachten.

* Alleen geldig bij nieuwe reserveringen gemaakt voor een verblijf tussen 10 juli 2024 en 30 september 2024 (Niet geldig bij reeds bestaande reserveringen.)

* Niet geldig in combinatie met andere acties en promoties.

* Strandhuisje voor een dag op basis van beschikbaarheid en het is niet toegestaan om in het strand huis te overnachten.