Little creations knutselbox

KNUTSELPAKKET

Even heerlijk op weg met het gezin dit jaar? Met een vakantie bij Dutchen is dat geregeld! Naast een zorgeloos verblijf in één van onze luxe vakantievilla’s, kunnen de kinderen hun lol op met een knutselpakket van Little Creations - de leukste knutselbox van Nederland.

 

Met deze box combineer je binnen- en buitenspelen! Je gaat namelijk knutselen met behulp van de natuur. Je gaat niet alleen knutselen, maar je gaat ook de natuur in om een aantal ontbrekende materialen zelf te zoeken!

 

De box is helemaal compleet en alles is afgepast aanwezig inclusief handige menukaarten met foto’s en instructies, een flesje lijm, een kwast en een schaar. Om de activiteiten af te maken, ga je op zoek naar mooie steentjes en takjes in de natuur. Veel plezier!

De knutselbox is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Promotie: Bosbox

Reserveer voor 30 september een accommodatie in één van onze Dutchen parken en ontvang tot eind dit jaar (2023) bij aankomst een knutselbox van Little Creations!

 

Hoe werkt het?

Voer bij het maken van de reservering de actiecode ‘BOSBOX’ in het veld 'Opmerkingen'. Je vindt dit veld onderaan de pagina waar je de persoonsgegevens toevoegt aan de reservering. We zorgen dan dat het knutselpakket voor je klaar staat bij aankomst.

 

RESERVEER EN ONTVANG EEN BOSBOX >

 

Actievoorwaarden:

* Geldig bij een minimum verblijf van 2 nachten in één van onze parken. 

* Alleen geldig bij nieuwe reserveringen gemaakt voor een verblijf in 2023. (Niet geldig bij reeds bestaande reserveringen in de genoemde periode, mogelijk bij te boeken op locatie tegen betaling)

* Deze actie geldt niet voor onze hotels.

* Niet geldig in combinatie met andere acties, niet inwisselbaar voor geld.