Wellness getaway in Drenthe
Drentsche Aa
Wellness getaway Suitelodge

Wellness getaway in Drenthe

Wellness getaway in Drenthe

Geniet van lange wandelingen door de adembenemende natuur in combinatie met pure ontspanning in uw privé sauna, hottub en/of Jacuzzi®... het ideale recept voor een wellness getaway!

 

Park de Zeegser Duinen bevindt zich midden in nationaalpark de Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland. Gun uzelf een moment van rust en ervaar de positieve werking van de natuur. De Suitelodges op het park zijn volop voorzien van wellness, zodat u echt even de tijd voor uzelf kunt nemen.  

 

Promotie

Reserveer nu uw verblijf tussen 19 mei en 31 augustus 2022 en ontvang een wellness-pakket ter waarde van € 60,- cadeau. Het wellnesspakket bestaat uit een heerlijke Dutchen hamamdoek van katoen, een luxe Marie-Stella-Maris Lip Balm, een sauna opgietgeurtje en een flesje 100% puur Drents appelsap.

 

Hoe werkt het?

Voer bij het maken van uw reservering de actiecode 'WELLNESSGETAWAY' in, in het veld 'Opmerkingen'. U vindt dit veld onderaan de pagina waar u uw persoonsgegevens toevoegt aan de reservering. We zorgen dan dat het wellness-pakket voor u klaar staat bij aankomst.

 

RESERVEER UW WELLNESS GETAWAY >

 

Actievoorwaarden:

* Geldig bij een minimum verblijf van 3 nachten.

* Alleen geldig bij nieuwe reserveringen gemaakt voor een verblijf tussen 19 mei en 31 augustus 2022. (Niet geldig bij reeds bestaande reserveringen in de genoemde periode.)

* Niet geldig in combinatie met andere acties, niet inwisselbaar voor geld.