Vergaderen Schoorl
Vergaderzaal 40 personen Schoorl
Schoorlse duinen
Vergaderen in Schoorl

Vergaderlocatie Schoorl tot 40 personen

Vergaderlocatie Schoorl tot 40 personen

Een bijzondere vergaderlocatie op loopafstand van hartje Schoorl. Weg van de drukte, omringd door groen en gelegen aan de rand van het populaire Schoorlse duingebied. Hier kunt u productief vergaderen met een groep tot 40 personen, gecombineerd met verfrissende ontspanning in het uitgestrekte natuurgebied.

 

Algemeen Ι Tarieven Ι Eten & drinken Ι Overnachten

Algemeen

De vergaderlocatie in Schoorl bevindt zich in het robuuste, zinken receptiegebouw van Dutchen, een echte 'landmark' in Schoorl centrum. Vergaderzaal 2 is de ideale, ruimtelijke vergaderzaal voor een training, workshop, brainstormsessie of een inspirerende heidag voor een gezelschap tot 40 personen.

 

U wordt warm ontvangen met een heerlijke kopje Nespresso koffie in de sfeervolle ontvangstruimte.

De ruime vergaderzaal bevindt zich aan de achterkant van het pand met uitzicht op de groene weide en biedt ruimte aan maximaal 40 personen.

 

U heeft de beschikking over moderne faciliteiten zoals het gebruik van een HiRes Beamer, projectiewand, flipover, geluidsversterking en aanwijzers. Uiteraard is er een snelle WiFi verbinding aanwezig. De tafelopstelling kan worden aangepast aan de grootte van uw groep, waarvan de Boardroom opstelling, Theater opstelling en de U-vorm in deze ruimte het meest gebruikelijk zijn.

 

Standaard wordt een coffee corner voor u klaargezet met onbeperkt biologische koffie, thee, water en een lokale biologische lekkernij. Dit kan worden uitgebreid met een heerlijke biologische lunch of een gezellige borrel.

Locatie & bereikbaarheid

De vergaderruimte bevindt op een centrale locatie op slechts 3 minuten loopafstand van het centrum van het pittoreske dorpje Schoorl. Binnen enkele minuten wandelt of fietst u de Schoorlse Duinen in, een uniek uitgestrekt natuurgebied met schitterende duinroutes. Schoorl kent tevens prachtige stranden, waar het nog echt rustig.

Vanuit Amsterdam is Schoorl eenvoudig te bereiken via de A9 en N9.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de vergaderlocatie.

Bij drukte kan gebruik worden gemaakt van een nabij liggend parkeerveld (tevens gratis), op enkele minuten loopafstand.

Dutchen Schoorl

Title Dutchen Schoorl
Afbeelding Receptie receptie binnenkant
Tekstregel 1  
Tekstregel 2  
Knop - Tekst  
Knop - Interne link  
Knop - Externe link