Zanzibar

Zanzibar, de ultieme ervaring

Op slechts 20 minuten vliegen van Dar es Salaam, de hoofdstad van Tanzania, is Zanzibar de ultieme ervaring aan de Indische oceaan. Oogverblindende witte zandstranden, een azuur blauwe zee, uniek 'wildlife'en een fascinerende cultuur met authentieke historische bezienswaardigheden.

Che Che Vule Lodge

De Che Che Vule Lodge bevindt zich op een besloten strand in Matemwe en biedt een uniek uitzicht over de azuur blauwe oceaan. Che Che Vule biedt veel privacy en persoonlijke service; de twee prive butlers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Alle maaltijden worden met zorg bereid uit unieke lokale ingrediënten.

Che Che Vule Lodge

Fumba Beach Lodge

Gelegen op een van Zanzibar's meest prachtige en besloten stranden, is de Fumba Beach Lodge een luxe en ontspannen 'hideaway' waar u volledig tot rust komt. U vindt hier vriendelijke, eerste klas service voor een heerlijke verwen vakantie.

Fumba Beach Lodge

The Swahili house

In het bruisende hart van Stone Town vindt u The Swahili House; een sprankelend hotel met traditionele invloeden, moderne faciliteiten en authentieke Swahili gastvrijheid. U kunt hier heerlijk ontspannen bij het zwembad en binnen enkele minuten genieten van de drukte en gezelligheid van de stad.

The Swahili house