Zweden

Zweden is puur genieten

Zweden.. het land van eindeloze ruimte, duizenden meren, uitgestrekte wouden en een spectaculaire kustlijn, maar ook een land met indrukwekkende historie en rijke cultuur. Hèt vakantieland bij uitstek! 

Villa Äsko

Villa Askö is een unieke Zweedse villa direct aan zee. Vanaf de privésteiger kunt u de dag goed beginnen met een duik in zee om daarna de archipel te gaan verkennen met een motorboot. 's Avonds bij terugkomst kunt u lekker genieten van de zonsondergang in de houtgestookte hot tub. Het huis heeft een grote tuin en biedt genoeg speelplekken voor kinderen.

Villa Äsko

Villa Ekbergsvillan

Luxe vakantievieren aan het water van Källvik, dat kan in de prachtige Ekbergsvillan. De villa beschikt over maar liefst 6 slaapkamers en heeft een grote tuin met terras en zeer veel ruimte. Dit vakantiehuis is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een familievakantie of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen. Maak het geheel compleet en huur er een motorboot bij!

Villa Ekbergsvillan

Villa Äskedal

Heerlijk typisch Zweeds huis met een weidse tuin van 6000m2, waar u tussen de appelbomen eindeloos kunt genieten van de rust en de natuur. Modern ingericht en geschikt voor 10 personen. Prachtig, landelijk gelegen op maar 5 km van Loftahammar.

Villa Äskedal