Luxe vakantiehuis met sauna

Luxe vakantiehuis met sauna

In een luxe vakantiehuis met sauna is het altijd genieten! ‘s Winters is het heerlijk om van de warmte van de sauna te genieten na een heerlijke frisse strandwandeling. ‘s Zomers kun je na een fijne dag op het strand ontspannen in een vakantiehuis met sauna. Al onze luxe vakantiehuizen zijn prachtig ingericht en voorzien van alle gemakken die je maar kunt wensen.

 

Op deze pagina vind je een overzicht van onze vakantiehuizen met sauna.

1 2 3 4

Geen zoekresultaat? Wis uw filters of selecteer een andere datum.
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Ontspannen in uw luxe vakantiehuis met sauna

Wellness-villa's zijn zeer populair en het is goed te begrijpen waarom: er is niets fijner dan ontspannen in de privé sauna van je luxe vakantiehuis. Kies je voor een villa met een Finse sauna of ga je voor een infrarood sauna? Klassieke Finse sauna’s zijn onder andere goed voor je weerstand en de algehele gezondheid, terwijl infrarood sauna's ook nog eens extra goed zijn voor je spieren. Bij een sommige vakantiehuizen vind je de sauna in de tuin, bij andere villa’s is de sauna in de woning zelf te vinden.

 

LUXE VAKANTIEHUIZEN OP PRACHTIGE LOCATIES

Al onze luxe vakantiehuizen staan op mooie, klein opgezette vakantieparken in een rustige omgeving, zoals Schoorl, Texel en Zeeland. We bieden onder andere vakantiehuizen met sauna aan, maar ook andere wellnesshuizen met bijvoorbeeld een Jacuzzi®. Wil je graag de hond meenemen? Geen probleem, in veel van onze woningen is je hond welkom!