Valo Finland

Valo Finland

Valo Finland

In het Finse Lapland, tussen eindeloze bossen en skipistes, wordt het kleinschalige villapark Valo ontwikkelt. 'Ice cubes' vol luxe en wellness om te genieten van het Noorderlicht en husky tochten.

Vakantie in de ruige natuur van Fins Lapland

 

De unieke 'ice cubes' (villa's) van Valo Finland worden ver voorbij de poolcirkel ontwikkeld in de ruige natuur van Fins Lapland. Elke villa heeft een prachtig uitzicht over het nationaal park en is gericht op het noorden en het Noorderlicht. De villa’s staan in midden in de natuur tussen de ski pistes. De omgeving en de mogelijke activiteiten zoals ijsvissen, honden sledetochten, skiën en sneeuwscooter expedities staan garant voor de ultieme wintersafari. De villa’s zijn voorzien van alle luxe die hoort bij een wintervakantie: een grote centrale openhaard, een luxe sauna, jacuzzi en een loggia waar na de buitenactiviteit, beschut en met de warmte van een haardvuur kan worden na geborreld.

 

De locatie in Saariselkä is uniek: de percelen liggen tussen de skipistes in. Het is tevens mogelijk om direct vanuit de woningen de piste af te dalen. Het uitzicht op het grote nationaal park Urho Kekkosen Kansallispuisto is prachtig en het dorpscentrum ligt op loopafstand.

 

Bekijk onze website voor meer informatiehttps://www.dutchenrealestate.com/projecten/valo-finland

 

Valo Finland is momenteel in ontwikkeling.