Luxe Vakantiehuis Herfstvakantie

Luxe Vakantiehuis Herfstvakantie

Verblijf deze herfstvakantie in een luxe vakantiehuis van Dutchen en geniet van lange boswandelingen en uitwaaien op het strand. Adem de frisse buitenlucht in, voel de kou op je wangen en nestel je in je fijne vakantiehuis.

 

De herfstvakantie is de ideale tijd om er op uit te gaan! Jouw luxe vakantiehuis in de herfstvakantie beschikt veelal over een houthaard, gashaard of een stookplaats, waar je heerlijk kunt opwarmen met een goed glas rode wijn. Optimaal ontspannen doe je in je eigen sauna of stoomcabine. Zo wordt de herfst toch nog behaaglijk! Bekijk het aanbod en kies je luxe vakantiehuis voor de herfstvakantie.

 

Herfstvakantie 2023: za 15 - zo 23 oktober (Regio Noord), za 22 - zo 30 oktober (Regio Midden, Regio Zuid)

 

Heb je hulp nodig bij het reserveren van de gewenste data? Neem gerust contact met ons enthousiaste team op. We helpen je graag verder.

1 2 3 4

Geen zoekresultaat? Wis uw filters of selecteer een andere datum.
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Herfst, wat ben je mooi

In de herfst is de natuur op haar mooist. De natuur maakt zich op voor koudere tijden en tovert daarbij de mooiste kleuren tevoorschijn. Heb je het geluk dat je herfstvakantie kunt vieren? Dan heb je nog meer geluk dat je dat in één van onze luxe vakantiehuizen kunt doen. Er is genoeg te ontdekken: de bomen kleuren rood, geel en bruin, maar er is ook nog genoeg groen om je heen. Na een wandeling door de frisse lucht is het tijd om op te warmen in de sauna, die gewoon in je eigen vakantiehuis zit! Met het hele gezin is de herfst een ideaal seizoen voor een wandeling in het bos  - paddenstoelen en eekhoorntjes zoeken – een strandwandeling of een uitstapje naar een dorp of stad in de buurt.