Weekendje weg met uw hond?

Weekendje weg met uw hond?

Met de hond even een weekendje ertussenuit? Dutchen biedt een uitgebreid aanbod van luxe vakantiehuizen voor jou en je hond. De vakantiehuizen liggen vlakbij het strand en de duinen, waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een weekendje weg met de hond.

1 2 3 4

Geen zoekresultaat? Wis uw filters of selecteer een andere datum.
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Uw hond mee tijdens een weekendje weg

Men zegt dat de hond vaak je beste vriend is. Wat is er dan heerlijker om de hond mee te nemen tijdens een weekendje weg? Samen verblijven in een luxe vakantiehuis omgeven door natuur, lange wandelingen maken over de vele wandelroutes en ravotten op de brede zandstranden. Zo is het ook voor je hond vakantie!

Laat je hond tijdens een weekendje weg meegenieten van de zee, de prachtige duinen, bossen en stranden, welke vlakbij onze vakantiehuizen te vinden zijn. In ons ruime aanbod hebben wij veel vakantiehuizen waar je huisdier welkom is! 

 

TIPS VOOR EEN WEEKENDJE WEG MET JE HOND 

Ga goed voorbereid op reis, zodat je samen ontspannen aan het weekendje weg kunt beginnen. Hieronder geven we je een aantal tips voor het reizen met de hond.

  1. Laat de hond een aantal korte ritjes meerijden voordat je een lang rit naar het vakantiehuis maakt. Zo went de hond aan de auto en zal de hond het gemakkelijker vinden om een lange rit te maken.
  2. Pauzeer regelmatig tijdens een lange rit. Honden kunnen wagenziek worden.
  3. Het voeren van je hond wordt afgeraden tijdens het maken van een lange rit.
  4. Neem genoeg water mee onderweg.
  5. Zorg voor een veilige, goede plek in de auto voor de hond, zoals een mandje.
  6. Zorg bij warm weer voor genoeg koeling en schaduw, en laat je hond nooit alleen in een afgesloten auto.