Landgoed de Weldaed

Landgoed de Weldaed

Landgoed de Weldaed, de plek 'waar welbevinden wordt waargemaakt'. Omringd door groen en met veel privacy, vindt u hier twee luxe vakantievilla's waar u volop kunt genieten van wellness; Wellness villa De Schoppe met privé zwembad, jacuzzi en sauna en Comfort villa 't Genoegen met infraroodsauna. De locatie is een perfecte uitvalsbasis in de Achterhoek voor mooie fietsroutes in de natuur en lange wandelingen met de hond. Geniet volop van ruimte, rust, comfort en het ultieme vrijheidsgevoel. Vanuit de villa's heeft u vrij uitzicht over het privé natuurgebied.

 

 

wilt u de prijzen of beschikbaarheid voor de woningen wilt weten voor 2023 verwijzen wij u naar de website van Landgoed de Weldead.

Omgeving

Het privé natuurgebied van Landgoed de Weldaed is ruim 25.000 m2 groot, hier vindt u volop rust en privacy en kunt u genieten van de mooie natuur. De directe omgeving van het landgoed is ideaal voor wandel- en fietstochten in de natuur van de Achterhoek. Bij de VVV Aalten, te vinden in het Nationaal Onderduik Museum te Aalten, zijn routes verkrijgbaar. De omgeving biedt verder vele attracties zoals wijnboerderijen, musea en kastelen. Uw gastheer adviseert u graag.

 

Binnen 10 kilometer vanaf Landgoed de Weldaed vindt u een uitgebreid horeca aanbod van zowel knusse als chique restaurants, bars en cafés.

 

Provincie Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en biedt een scala aan natuur en landschappen.

De Betuwe is bekend om zijn fruitteelt, de Veluwe vanwege de schitterende bos- en heidevelden en de Achterhoek vanwege de prachtige landgoederen, kastelen en lommerrijke loofbossen. Op de Veluwe ligt Nederland's trots; Nationaal Park "De Hoge Veluwe". Hier kan elke wandel- fiets- en natuurliefhebber zijn hart ophalen.

Een vakantie in Gelderland biedt voor ieder wat wils met zijn variëteit aan attractieparken, dierentuinen, musea, wellnesscentra, fiets- en wandeltochten.