Hoofdkantoor

Vacatures op ons hoofdkantoor

Vacatures op ons hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in Haarlem, de prachtige industriële Figeehal aan het Spaarne, werken ongeveer 40 collega’s samen aan de toekomst van Dutchen. 

 

De lijntjes zijn kort. Heb je een goed idee? Dan kun je het direct met de General Manager overleggen en oppakken. We gaan informeel met elkaar om, op een nette en directe manier. 

 

Elke maand organiseren we een Dutchen borrel: iedereen die zin heeft kan een borrel komen drinken en een potje poolen of tafelvoetballen. Ook praten we elkaar bij over lopende projecten.

 

Kom jij ons team versterken?

 

ManagEMENT ASSIsTANT (24 - 32 UUR)

The Investment Company is continu op zoek naar kansen op het gebied van leisure en vastgoed van campinglocaties aan de kust tot alternatieve verhuurconceptenn en van revitalisering van bestaande projecten/objecten tot nieuwe financieringsconcepten.

Lees meer >

 

Business Controller

Spreekt werken bij een groeiende organisatie jou aan en ligt je ervaring of hart bij het vertalen van cijfers naar management informatie? Lees snel verder en solliciteer, dan maken we een afspraak om nader kennis te maken.

Lees meer >

 

customer support medewerker

Ben jij communicatief sterk en krijg je energie van het te woord staan van toekomstige gasten? Of het nu bij het vinden en reserveren van hun ideale vakantieverblijf is of bij het creëren van een WOW. Dan hebben wij op onze afdeling Customer support de allerleukste vacature!

Lees meer >

 

HR buSiness partner

Werk jij graag in een dynamische, positieve, groeiende en ondernemende omgeving? Wij hebben plek om een starter binnen het HR-werkveld de kneepjes van het vak te leren!

Lees meer >

 

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij dol op cijfers en analyseer je graag tot op twee cijfers achter de komma?

Vind je het leuk om in een klein, ambitieus team te werken in een informele sfeer in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >