Hoofdkantoor

Vacatures op ons hoofdkantoor

Vacatures op ons hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in Haarlem, de prachtige industriële Figeehal aan het Spaarne, werken ongeveer 30 collega’s samen aan de toekomst van Dutchen. 

 

De lijntjes zijn kort. Heb je een goed idee? Dan kun je het direct met de General Manager overleggen en oppakken. We gaan informeel met elkaar om, op een nette en directe manier. 

 

Elke maand organiseren we een Dutchen borrel: iedereen die zin heeft kan een borrel komen drinken en een potje poolen of tafelvoetballen. Ook praten we elkaar bij over lopende projecten.

 

Kom jij ons team versterken?

 

customer support medewerker

Ben jij communicatief sterk en krijg je energie van het te woord staan van toekomstige gasten? Of het nu bij het vinden en reserveren van hun ideale vakantieverblijf is of bij het creëren van een WOW. Dan hebben wij op onze afdeling Customer support de allerleukste vacature!

Lees meer >

 

Management Assistent

Herken jij jezelf als iemand die goed kan multitasken en vind je het leuk om administratieve taken te combineren met office management? 

Lees meer >

HR buisinesspartner

Werk jij graag in een dynamische, positieve, groeiende en ondernemende omgeving? Wij hebben plek om een starter binnen het HR-werkveld de kneepjes van het vak te leren!

Lees meer >

 

junior HR adviseur

Werk jij graag in een dynamische, positieve, groeiende en ondernemende omgeving? Dan is dit de HR-functie die bij jou past! 

Lees meer >

 

JUnior-assistent projectmanager

Vindt jij het leuk om bij veel verschillende projecten betrokken te zijn en ben je een kei in het organiseren en afstemmen van zaken?

Lees meer >