Hoofdkantoor

Vacatures op ons hoofdkantoor

Vacatures op ons hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in Haarlem, de prachtige industriële Figeehal aan het Spaarne, werken ongeveer 30 collega’s samen aan de toekomst van Dutchen. 

 

De lijntjes zijn kort. Heb je een goed idee? Dan kun je het direct met de General Manager overleggen en oppakken. We gaan informeel met elkaar om, op een nette en directe manier. 

 

Elke maand organiseren we een Dutchen borrel: iedereen die zin heeft kan een borrel komen drinken en een potje poolen of tafelvoetballen. Ook praten we elkaar bij over lopende projecten.

 

Kom jij ons team versterken?

 

customer support medewerker

Ben jij communicatief sterk en krijg je energie van het te woord staan van toekomstige gasten? Of het nu bij het vinden en reserveren van hun ideale vakantieverblijf is of bij het creëren van een WOW. Dan hebben wij op onze afdeling Customer support de allerleukste vacature!

Lees meer >

 

Teamleider & Controller financiële afdeling (1 FTE)

Spreekt werken bij een groeiende organisatie jou aan en ligt je ervaring of hart bij het leiden van een financieel team? Past een informele sfeer en een dynamische werkomgeving bij jou? 

Lees meer >

 

commercieel manager

Ben jij die commercieel manager die, in samenwerking met de Marketing Afdeling, het commerciële beleid van Dutchen Operations opstelt en uitvoert? En wil je een actieve bijdrage leveren aan het vergroten van de marktpositie en resultaten van Dutchen?

Lees meer >

 

Application Developer

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software oplossingen in samenwerking met de in- en externe klanten van onze IT afdeling.

Lees meer >

 

Projectmanager Projectontwikkeling

Ben jij die Projectmanager die van A tot Z een projectontwikkeling weet te managen, kent een bouwontwikkeling voor jou geen geheimen en ben je een kei in het coördineren van processen en het aansturen van interne en externe partijen?

Lees meer >

 

financieel administratief medewerker

Wil jij altijd alles tot op de bodem uitzoeken? Ben jij accuraat en cijfermatig sterk? En vind je het leuk om in een klein, groeiend team te werken in een informele sfeer in een dynamische werkomgeving? 

Lees meer >