Junior HR Adviseur

Junior HR Adviseur

Wij hebben plek om een starter binnen het HR-werkveld de kneepjes van het vak te leren.

Binnen ons team van HR staat de ontwikkeling van mensen centraal. Wij bieden expertise, ondersteunen en adviseren operationeel leidinggevenden en medewerkers bij allerhande HR-vraagstukken. Dit doe je op operationeel en tactisch in samenwerking met de HR Businesspartner.

Dutchen bestaat sinds 2010 en is al jaren een ondernemend en groeiend bedrijf. Dutchen staat aan de vooravond van een groeispurt en daarom zoeken wij een dynamische en energieke junior HR adviseur om deze groei mede mogelijk te maken en ons team te versterken.

Bedrijfsprofiel

Bij Dutchen is het Fijn, Puur en Anders. Dutchen collega’s typeren zich als doeners, enthousiast, flexibel en gedreven. Werken bij Dutchen doen we volgens onze Dutchen Way to WoW methodiek. Waarbij hostmanship, service en kwaliteit voor onze gasten, (potentiële) eigenaren, partners en niet te vergeten collega’s hoog in het vaandel staat.

Dutchen ontwikkelt en verhuurt luxe vakantiehuizen en villa’s op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden, bij prachtige natuurgebieden in binnen- en buitenland. De vakantievilla’s kenmerken zich door hun bijzondere ontwerp, luxueuze inrichting en service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. De organisatie is gestart in 2010 en staat aan de vooravond van een enorme groeispurt. 

Het kantoor is gevestigd in Haarlem en op Dutchen.com kun je alle locaties van de vakantieparken vinden.

Wat ga je doen?

De focus van de HR afdeling ligt op het werven en verder professionaliseren van de organisatie en HR. Samen met het management zorg je ervoor dat onze collega’s volledig tot hun recht komen en zich goed voelen op werk. Zo kunnen we verder bouwen aan onze ondernemende en groeiende organisatie waardoor we elke dag tevreden gasten hebben die graag terugkomen bij één van onze parken. 

Als junior HR adviseur ben je verantwoordelijk voor het invullen van de operationele en tactische HR taken en het begeleiden van de leidinggevenden bij het uitvoeren van HR beleid. Administratief wordt je ondersteunt door een HR collega. Al met al een hele afwisselende job, waar je echt het verschil kan maken en kan bijdragen aan de groei van de organisatie. Daarnaast werk je aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling naar de rol van HR adviseur.

Je werkt mee aan het professionaliseren van de HR afdeling, in de breedste in van het woord. Belangrijke thema’s voor de komende periode zijn, werving-binden-boeien van collega’s, management- en organisatie ontwikkeling en het digitaliseren van HR processen en systemen.

Wat vragen wij?

 • HBO / WO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding in een passende richting;
 • Ervaring met AFAS is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Goede digitale vaardigheden is een must;
 • Uitstekende gespreksvaardigheden;
 • Je beschikt over een rijbewijs.

 

Wat bieden wij?

 • Een baan voor 24-32 uur per week;
 • Persoonlijke groeimogelijkheden;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen;
 • Een zeer afwisselende functie waarin zelfstandigheid centraal staat;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Wekelijks met collega’s bootcampen en nog vele andere leuke activiteiten;
 • Marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Premievrij pensioen.

Interesse?

Solliciteer en stuur ons je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@dutchen.com en heb je vragen, neem contact op met Coleta Gijsen, 06-25 47 23 70

Meer weten over Dutchen? Kijk dan op www.dutchen.com