Vacatures in Dutchen Horeca

Vacatures in onze horeca

Vacatures in onze horeca

Dutchen Hotels & Restaurants is volop in ontwikkeling. Per 1 april 2022 is Dutchen de trotse eigenaar van Beachclub De Haven van Zandvoort en eind juni 2022 openen wij Heavens Hotel Hoorn. Het hoofdkantoor, gevestigd in Haarlem, is een inspirerende locatie waar met een toegewijd team gewerkt wordt aan de verdere uitbouw van o.a. Dutchen Hotels & Restaurants.

 

Dutchen collega’s typeren zich als doeners, enthousiast, flexibel en gedreven. Werken bij Dutchen doen we volgens onze Dutchen Way to WoW methodiek waarbij hostmanship, service en kwaliteit voor onze gasten, (potentiële) eigenaren, partners en niet te vergeten collega’s hoog in het vaandel staan. 

 

Kom jij ons horeca team versterken?

 

GENERAL MANAGER DE HAVEN VAN ZANDVOORT

De Haven van Zandvoort is een van de grotere en yearround strandtenten in Zandvoort. Op een prominente plek aanwezig aan het Badhuisplein, waar de komende jaren door ons een nieuw hotel gerealiseerd wordt.

Onderscheidend in keuken en service verwelkomen wij twaalf maanden per jaar gasten voor ontbijt, lunch, diner en evenementen.


Als General Manager ben je de spil van het bedrijf. Je stuurt dagelijks het team aan, denkt mee in commerciële kansen, help actief in de werving en selectie van nieuwe medewerkers en zorgt voor een juiste balans tussen kosten en baten. Je geeft direct leiding aan de Restaurant Manager, Events managers, Chef kok en rapporteert aan de Operationeel Manager Hotels & Restaurants.

Lees meer>

 

zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)

Heb jij een passie voor koken en zorg je er graag voor dat onze gasten optimaal genieten van iedere maaltijd? 

Lees meer >

 

runners beachclub zandvoort (flexibele uren)

Samen met je collega's zorg jij er voor dat onze gasten een ervaring hebben om nooit te vergeten. Van a la carte eten tot en met partijen van 1000 personen.

Lees meer >

 

medewerker bediening (24 - 38 uur)

Je bent als medewerker bediening het gezicht van De Haven van Zandvoort, waar gastvrijheid, kwaliteit en beleving op nummer 1 staat. Samen met zo’n 16 tot 25 collega’s per dienst draai je volledig mee in de dagelijkse werkzaamheden van een druk bezocht restaurant. 

Lees meer >