Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)
Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)
Heb jij een passie voor koken en zorg je er graag voor dat onze gasten optimaal genieten van iedere maaltijd?
Heb jij een passie voor koken en zorg je er graag voor dat onze gasten optimaal genieten van iedere maaltijd?
De Haven van Zandvoort is een vaste Beachclub in Zandvoort, welke het hele jaar geopend is. Daarnaast staan we voor mooie gerechten op een unieke plek op het strand. Onze nieuwe chef Kok Paul Stoop zorgt er voor dat onze gasten keer op keer een ware smaaksensatie beleven en van zijn team kun jij onderdeel worden. Van a la carte eten tot en met partijen van 1000 personen.
De Haven van Zandvoort is vanaf 1 april 2022 onderdeel van Dutchen. Bij Dutchen draait alles om een Fijne vakantie beleving of een avond lekker eten op een mooie locatie met Hospitality hoog in het vaandel. De Puurheid vind je terug in de echtheid van de medewerkers van Dutchen.
Als kok zorg je ervoor dat onze gasten optimaal genieten van iedere maaltijd, of dit nou ontbijt, lunch of diner is, maar daarnaast ben jij in staat om er middels een motiverende manier samen met het keukenteam voor te zorgen dat aan alle voorschriften en regels wordt voldaan. Jij bent in staat om keer op keer tot het maximaal haalbare resultaat te gaan, ziet kansen in plaats van obstakels en met de verschillende aspecten van het vak door de wisselende menukaarten, diverse feestelijke groepsarrangementen voor groepen en partijen is er binnen De Haven van Zandvoort dan ook genoeg uitdaging.
Neem dan direct contact met ons op! Stuur ons je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@dutchen.com