Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)

Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)

Heb jij een passie voor koken en zorg je er graag voor dat onze gasten optimaal genieten van iedere maaltijd? 

Bedrijfsprofiel

De Haven van Zandvoort is een vaste Beachclub in Zandvoort, welke het hele jaar geopend is. Daarnaast staan we voor mooie gerechten op een unieke plek op het strand. Onze nieuwe chef Kok Paul Stoop zorgt er voor dat onze gasten keer op keer een ware smaaksensatie beleven en van zijn team kun jij onderdeel worden. Van a la carte eten tot en met partijen van 1000 personen.

 

De Haven van Zandvoort is vanaf 1 april 2022 onderdeel van Dutchen. Bij Dutchen draait alles om een Fijne vakantie beleving of een avond lekker eten op een mooie locatie met Hospitality hoog in het vaandel. De Puurheid vind je terug in de echtheid van de medewerkers van Dutchen. 

Wat ga je doen?

Als kok zorg je ervoor dat onze gasten optimaal genieten van iedere maaltijd, of dit nou ontbijt, lunch of diner is, maar daarnaast ben jij in staat om er middels een motiverende manier samen met het keukenteam voor te zorgen dat aan alle voorschriften en regels wordt voldaan. Jij bent in staat om keer op keer tot het maximaal haalbare resultaat te gaan, ziet kansen in plaats van obstakels en met de verschillende aspecten van het vak door de wisselende menukaarten, diverse feestelijke groepsarrangementen voor groepen en partijen is er binnen De Haven van Zandvoort dan ook genoeg uitdaging.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde koksopleiding (niveau 3) of gelijkwaardige werkervaring;
  • Je zit vol ambitie, gedrevenheid en spontaniteit;
  • Je bent bekend met de huidige HACCP normen;
  • Je hebt relevante werkervaring als kok in een dynamische keuken in een (vergelijkbare) horecagelegenheid (minimaal 1 jaar);
  • Je hebt een actieve houding en weet van aanpakken;
  • Je bent een echte teamspeler, flexibel en leergierig;
  • Uiteraard kan jij goed omgaan met wisselende werkdruk en ziet veranderingen en uitzonderingen als een uitdaging;
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse taal (in woord en schrift).

Wat bieden wij?

  • Een groeipad voor jouw carrière, de kans om jouw talenten te benutten en verder te ontwikkelen;
  • Een uitdagende functie bij De Haven van Zandvoort;
  • Een prachtige werkplek met fantastisch uitzicht op het strand van Zandvoort;
  • Een team van gedreven en enthousiaste collega's die plezier hebben in hun werk;
  • Een gezellige, open werksfeer waar iedere dag anders is - life's better at the beach;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende entiteiten Dutchen;
  • 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring functiegroep 5 CAO Horeca;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.