Vacatures Hotels Dutchen

Vacatures bij onze hotels

Vacatures bij onze hotels

Voor onze DutchenSuites hotels zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

 

DutchenSuites biedt luxe hotelkamers en suites in boutique hotels en op kleinschalige parken, uitsluitend op bijzondere locaties en in bijzondere steden in Nederland. Elke luxe hotelkamer van DutchenSuites is uniek vanwege de locatie en de sfeervolle, luxe inrichting. Tevens vind je bij de luxe suites vele extra’s zoals een heerlijk warm bad, een eigen sauna of een whirlpool.

 

Heb jij liefde & passie voor de hotellerie, oog voor detail en ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Omschrijven je vrienden je als enthousiast, energiek en sociaal en haal je energie uit het zorgen voor je gasten en jouw team? 

 

Kom dan ons team versterken!

 

front office medewerker heavens hotel hoorn

Word jij het gezicht van ons hotel? Als Front Office medewerker bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Met jouw kennis over de mogelijkheden in de omgeving weet je alle vragen van gasten uitstekend te beantwoorden. Lees meer >

 

nachtreceptionist(e) heavens hotel hoorn

Ben jij een nachtdier? Als Nachtreceptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Jij bent het aanspreekpunt in de receptie en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt in het hotel.

Lees meer >