Vacatures Hotels Dutchen

Vacatures bij onze hotels

Vacatures bij onze hotels

Voor onze DutchenSuites hotels zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

 

DutchenSuites biedt luxe hotelkamers en suites in boutique hotels en op kleinschalige parken, uitsluitend op bijzondere locaties en in bijzondere steden in Nederland. Elke luxe hotelkamer van DutchenSuites is uniek vanwege de locatie en de sfeervolle, luxe inrichting. Tevens vind je bij de luxe suites vele extra’s zoals een heerlijk warm bad, een eigen sauna of een whirlpool.

 

Heb jij liefde & passie voor de hotellerie, oog voor detail en ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Omschrijven je vrienden je als enthousiast, energiek en sociaal en haal je energie uit het zorgen voor je gasten en jouw team? 

 

Kom dan ons team versterken!

 

receptionist(e) hotel bleecker/ hotel bloemendaal

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Met jouw kennis over de mogelijkheden in de omgeving weet je alle vragen van gasten uitstekend te beantwoorden.

Lees meer >

 

MEDEWERKER HOUSEKEEPING HOTEL BLEECKER/ HOTEL BLOEMENDAAL

Krijg jij er energie om onze hotelkamers er perfect uit te laten zien? En vind jij het ook zo belangrijk dat onze gasten verblijven op een heerlijke plek waar ze volledig kunnen ontspannen?

Lees meer >

 

hotelmanager boutique hotels bloemendaal en santpoort

Heb jij liefde & passie voor de hotellerie, oog voor detail en ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Als meewerkend teamleider ben je verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen van onze hotels in Bloemendaal en weet je hier op een professionele manier invulling aan te geven.

Lees meer >

 

medewerker technische dienst hotel heavens hoorn

Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in de kamers en bedrijfsruimtes in het hotel en het hotelpand. Je werkt mee aan de opstart van ons nieuwe avontuur, Hotel Heavens. 

Lees meer >

 

nachtreceptionist(e) hotel heavens hoorn

Ben jij een nachtdier? Als Nachtreceptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Jij bent het aanspreekpunt in de receptie en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt in het hotel.

Lees meer >