Vacatures Hotels Dutchen

Vacatures bij onze hotels

Vacatures bij onze hotels

Voor onze DutchenSuites hotels zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

 

DutchenSuites biedt luxe hotelkamers en suites in boutique hotels en op kleinschalige parken, uitsluitend op bijzondere locaties en in bijzondere steden in Nederland. Elke luxe hotelkamer van DutchenSuites is uniek vanwege de locatie en de sfeervolle, luxe inrichting. Tevens vind je bij de luxe suites vele extra’s zoals een heerlijk warm bad, een eigen sauna of een whirlpool.

 

Heb jij liefde & passie voor de hotellerie, oog voor detail en ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Omschrijven je vrienden je als enthousiast, energiek en sociaal en haal je energie uit het zorgen voor je gasten en jouw team? 

 

Kom dan ons team versterken!

 

medewerker housekeeping 

Bloemendaal Hotel Collection- Locatie Bleecker

Vind jij het ook zo belangrijk dat onze gasten verblijven op een heerlijke plek waar ze volledig kunnen ontspannen? Laat je dan inspireren door onderstaande veelzijdige vacature! Lees meer > 

 

receptionist(E) (24-32 uur)

Bloemendaal Hotel Collection

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Met jouw kennis over de mogelijkheden in de omgeving weet je alle vragen van gasten uitstekend te beantwoorden. Je bent hét gezicht van het hotel en zet een hoogwaardige dienstverlening neer. Lees meer >

 

NACHTreceptionist(E) (0,2-0,4 FTE)

Heavenshotel Hoorn

Ben jij een nachtdier? Pak nu jouw kans om als nachtreceptionist(e) mee te werken in ons prachtige hotel Heavens in Hoorn. Samen in een fijne werkomgeving een geweldige beleving neerzetten voor onze gasten. Voel je welkom om te solliciteren!

Lees meer >