Kantoor Haarlem

Vacatures in Haarlem

Vacatures in Haarlem

Op ons kantoor in Haarlem, de prachtige industriële Figeehal aan het Spaarne, werken ongeveer 40 collega’s samen aan de toekomst van Dutchen. 

 

De lijntjes zijn kort. Heb je een goed idee? Dan kun je het direct met de General Manager overleggen en oppakken. We gaan informeel met elkaar om, op een nette en directe manier. 

 

Elke maand organiseren we een Dutchen borrel: iedereen die zin heeft kan een borrel komen drinken en een potje poolen of tafelvoetballen. Ook praten we elkaar bij over lopende projecten.

 

Kom jij ons team versterken?

 

FINANCE MANAGER

Spreekt werken bij een groeiende organisatie jou aan en ligt je ervaring of hart bij het structureren en verder ontwikkelen van financiële processen en systemen? Dan krijg je bij ons de kans om mee te werken aan de verdere groei van Dutchen.

Lees meer >

 

Customer support medewerker

Ben jij communicatief sterk en krijg je energie van het te woord staan van toekomstige gasten? Of het nu bij het vinden en reserveren van hun ideale vakantieverblijf is of bij het creëren van een WOW.

Lees meer >

 

INTERIM HR ADVISEUR (8-16 UUR P.W.)

Als (interim) HR adviseur ben je verantwoordelijk voor jouw eigen business. Je ondersteunt en adviseert de operationeel leidinggevenden en medewerkers bij allerhande HR-vraagstukken, met als resultaat het binden en boeien van onze collega’s. 

Lees meer >