Kantoor Haarlem

Vacatures in Haarlem

Vacatures in Haarlem

Op ons kantoor in Haarlem, de prachtige industriële Figeehal aan het Spaarne, werken ongeveer 40 collega’s samen aan de toekomst van Dutchen. 

 

De lijntjes zijn kort. Heb je een goed idee? Dan kun je het direct met de General Manager overleggen en oppakken. We gaan informeel met elkaar om, op een nette en directe manier. 

 

Elke maand organiseren we een Dutchen borrel: iedereen die zin heeft kan een borrel komen drinken en een potje poolen of tafelvoetballen. Ook praten we elkaar bij over lopende projecten.

 

Kom jij ons team versterken?

 

EIGENAREN BEHEER

Ben jij dé enthousiaste medewerker die communicatief vaardig is en graag de handen uit de mouwen steekt om goede relaties te onderhouden? Laat je dan inspireren door onderstaande veelzijdige vacature! Dutchen is namelijk op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie eigenaren beheer.

Lees meer >

 

 

customer support medewerker

Ben jij communicatief sterk en krijg je energie van het te woord staan van toekomstige gasten? Of het nu bij het vinden en reserveren van hun ideale vakantieverblijf is of bij het creëren van een WOW. Dan hebben wij op onze afdeling Customer support de allerleukste vacature!

Lees meer >