Werken op Vakantieparken Dutchen

Vacatures op onze vakantieparken

Vacatures op onze vakantieparken

Voor onze Dutchen vakantieparken zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega's.

 

Dutchen ontwikkelt en verhuurt luxe vakantiehuizen en villa’s op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden. De villa’s kenmerken zich door hun bijzondere ontwerp, ze zijn luxueus ingericht en de service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. 

 

Leg jij onze gasten graag in de watten en geeft het jou voldoening als onze gasten verblijven op een heerlijke plek waar ze volledig kunnen ontspannen?

 

Kom dan ons team versterken!

 

Allround medewerker groenvoorziening en onderhoud Loosdrecht (24 uur)

Voor ons villapark Suitelodges Gooilanden in Loosdrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste Allround Medewerker Groenvoorziening en Onderhoud. Ben jij dienstbaar ingesteld en vind je het leuk als ons villapark er spik en span uitziet voor onze gasten? Steek je graag de handen uit de mouwen?

Lees meer >

 

allround receptionist(e), gastheer/ gastvrouw loosdrecht

Ben jij die flexibele en gastvrije persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en prima zelfstandig in een klein team kan functioneren? Zie jij het als een uitdaging om de ontwikkeling van het huidige recreatiepark naar een volledig vernieuwd vakantiepark Zuydoever met ruim 200 nieuwe woningen en restaurant de komende jaren mede mogelijk te maken?

Lees meer >

 

technisch parkbeheerder loosdrecht

Ben jij technisch ingesteld en vind jij het daarnaast leuk om een gastvrije sfeer voor onze gasten te creëren? Geeft het jou voldoening als alles op de parken op rolletjes loopt en steek je graag de handen uit de mouwen?

Lees meer >