Werken op Vakantieparken Dutchen

Vacatures op onze vakantieparken

Vacatures op onze vakantieparken

Voor onze Dutchen vakantieparken zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega's.

 

Dutchen ontwikkelt en verhuurt luxe vakantiehuizen en villa’s op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden. De villa’s kenmerken zich door hun bijzondere ontwerp, ze zijn luxueus ingericht en de service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. 

 

Leg jij onze gasten graag in de watten en geeft het jou voldoening als onze gasten verblijven op een heerlijke plek waar ze volledig kunnen ontspannen?

 

Kom dan ons team versterken!

 

Allround Parkmedewerker Gooilanden

Als allround parkmedewerker ben je het gezicht en het aanspreekpunt voor de recreanten en maak je ze wegwijs op het park.

Lees meer >

 

MEdewerker technische dienst schoorl en uitgeest

Voor ons villaparken in Schoorl zijn we op zoek naar een enthousiaste allround medewerker onderhoud. Ben jij dienstbaar ingesteld en vind je het leuk dat onze villaparken er spik en span uitziet voor onze gasten?

Lees meer >

 

allround receptioniste Park Gooilanden

Als allround receptioniste ben je het gezicht en het aanspreekpunt voor de recreanten en maak je ze wegwijs op het park.

Lees meer >

 

ALLround medewerker onderhoud Schoorl (8-16 uur ma en vr)

Ben jij technisch ingesteld en vind jij het daarnaast leuk om een gastvrije sfeer voor onze gasten te creëren? Geeft het jouw ook voldoening als alles op de parken op rolletjes loopt en steek je graag de handen uit de mouwen? Laat je dan inspireren door onderstaande veelzijdige vacature!

Lees meer >

 

MEewerkend Facilitair Supervisor Suitelodges Gooilanden

Voor ons park Suitelodges Gooilanden zijn we op zoek naar een enthousiaste en hands on meewerkend facilitair supervisor.

Lees meer >

 

medewerker housekeeping suitelodges gooilanden

Pak nu jouw kans om als medewerker Housekeeping mee te werken aan ons avontuur, Suitelodges Gooilanden. Samen in een fijne zonnige werkomgeving en draag bij aan een geweldige vakantie beleving voor onze gasten.

Lees meer >

 

TERREIN-/ JACHTHAVENMEDEWERKER MET GROENE vINGERS

Voor ons recreatiepark Mijnden zijn we op zoek naar een terrein-/ en jachthavenmedewerker met groene vingers. Op termijn zal het recreatiepark worden her-ontwikkeld naar een high end vakantiepark met nieuwe woningen. Tot die tijd moet de locatie beheerd worden. Je bent mede-verantwoordelijk voor de jachthaven met zo’n 300 ligplaatsen.

Lees meer >

 

technisch parkbeheerder loosdrecht

Ben jij technisch ingesteld en vind jij het daarnaast leuk om een gastvrije sfeer voor onze gasten te creëren? Geeft het jou voldoening als alles op de parken op rolletjes loopt en steek je graag de handen uit de mouwen?

Lees meer >