Luxe villa's Zeeland

Aankomstinformatie Villa Mistral & Villa Regal

Aankomst

 

U kunt vanaf 16:00 direct bij uw villa inchecken op het volgende adres:

 

  • Villa Mistral, Schotsmanweg 20, 4493 CX, Kamperland
  • Villa Regal, Schotsmanweg 22, 4493 CX, Kamperland

 

Naast de voordeur aan de muur bevindt zich de sleutelkluis van uw villa, u heeft hiervoor de code ontvangen op uw mobiele telefoon of per mail. De sleutel in de kluis geeft u toegang tot uw villa.

 

Vertrek

 

Op uw vertrekdag dient u uw vakantievilla voor 10.00 uur te verlaten. U hangt de sleutels in de locker bij de voordeur en sluit deze af.

 

Heeft u vragen over uw aankomst/ vertrek of iets nodig tijdens uw verblijf? 

 

Neem dan contact op met de beheerders Nico Breuls: 06- 55826763 of Marijke Breuls Keulen: 06-46391525, ze zijn u graag van dienst.

 

Vertrekt u onverhoopt al eerder? 

 

Gelieve dit aan te geven bij de beheerder.

 

Huisdieren

 

In de villa's zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Wat is inbegrepen?

 

Om uw verblijf een goede start te geven, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens staat er een bakje gevuld met vaatwastabletten, Vuilniszakken en twee tabs voor de wasmachine voor u klaar. Op elke toilet zijn er twee rollen toiletpapier aanwezig. 

Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig, er is wel een kinderbed en kinderstoel inbegrepen. U kunt er gebruik maken van twee electrische fietsen.

 

Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij de beheerder bijboeken. Ook is er in uw woning een wasmachine en droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

We wensen u een fijne vakantie toe!