Park de Zeegser Duinen

Vakantie bij Park de Zeegser Duinen

Aankomst

Het door u gereserveerde vakantiehuis op Park de Zeegser Duinen is op de aankomstdatum vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

De sleutel kunt u tussen 15:00 uur en 17:00 uur ophalen bij de algemene receptie van Park de Zeegser Duinen aan de Schipborgerweg 47, 9483 TH Zeegse.

 

Openingstijden receptie

De receptie is iedere dag geopend tussen 09:00 en 11:00 en tussen 15:00 en 17:00. 

 

Verwacht u later aan te komen?

Indien u later aankomt buiten de receptie uren, gelieve dit tijdig telefonisch door te geven aan de beheerder Jan Helder via 0592 201347 of per e-mail naar beheerder@parkdezeegserduinen.nl. Wij regelen dan voor u dat u de sleutel van uw accommodatie op een andere plaats kunt afhalen en dat de benodigde aankomstinformatie voor u klaar ligt.

 

Wat is er bij aankomst aanwezig in uw vakantiehuis?

Om uw verblijf goed van start te gaan, hebben wij alvast een aantal artikelen voor u klaargelegd in de woning.  Aan de hand van het aantal personen waarvoor u geboekt heeft, zijn de bedden opgemaakt en is er één handdoekenpakket per persoon aanwezig (een grote en een kleine handdoek). Voor een baby zijn er geen handdoeken en bedlinnen aanwezig. U kunt wel diverse baby artikelen bijboeken, zoals een kinderstoel of kinderbed.

In de woning vindt u in de keuken een keukenhanddoek en een theedoek. Tevens wordt er voor de eerste dag een vaatwastablet en een vaatdoekje neergelegd. Op elke toilet is een rol toiletpapier aanwezig. De prullenbakken zijn voorzien van een vuilniszak.

Heeft u extra bedlinnen, handdoeken of keukenlinnen nodig? Dit kunt u bij de receptie bijboeken. Ook is er in uw woning een combinatie wasmachine/ droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

Vertrek

Helaas komt aan iedere vakantie een einde. Op de vertrekdag kunt u tot 10:00 uur de sleutel retourneren bij onze receptie. Vertrekt u buiten de openingstijden van de receptie? Neem hiervoor contact op met de beheerder.