Informatiemap Baayvilla's

Informatiemap Baayvilla's

Hartelijk welkom bij Baayvilla's in Lauwersoog.


We hebben deze informatiemap voor je samengesteld om jouw verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken. Je vindt hier belangrijke informatie over je vakantiehuis en leuke, recreatieve tips voor je verblijf. Met vragen kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de beheerder van het park.

 

We zijn blij met jouw komst en wensen je een heel fijn verblijf toe bij Baayvilla's!

Natuur & omgeving

_DSC6422

Natuur & omgeving

Lauwersoog is een verrassend veelzijdige vakantiebestemming waar je kunt genieten van prachtige natuur en het unieke 'Dark Sky Park' met een schitterende sterrenhemel. Het waddeneiland Schiermonnikoog en steden als Groningen en Dokkum vind je in de directe omgeving. 

 

MEER INFORMATIE >

_DSC6422

Evenementen

Dokkum

Evenementen

Erop uit in Lauwersoog en omgeving? Er worden geregeld leuke evenementen en theatershows georganiseerd in de regio.

 

BEKIJK EVENEMENTEN >

Dokkum

Parkregels Baayvilla's

Parkregels Baayvilla's

 

Auto’s op vakantiepark Baayvilla’s
Je kunt één auto bij je vakantiehuis parkeren. Bij de ingang van het park is een algemeen parkeerterrein waar overige auto’s kunnen worden gezet.

 

Op het park

  • Om ervoor te zorgen dat de Baayvilla's er mooi uit blijven zien, vragen wij je om geen fietsen te stallen tegen de woningen.
  • Om de privacy van alle gasten te respecteren, vragen wij je vriendelijk om niet vóór de woningen van andere gasten langs te lopen.
  • Per twee woningen is er één zwemsteiger, wij vragen je vriendelijk gebruik te maken van de zwemsteiger die bij jouw Baayvilla hoort.
  • Wanneer je erop uit gaat, graag de parasol inklappen en ramen en deuren goed afsluiten.


Afval
Je kunt jouw afval gescheiden deponeren in de afvalcontainers op het terrein, achter woning #10.


Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in de woningen.


Kinderen
Ons park is voor jong en oud! Wel willen we ouders vragen aandacht te besteden aan de volgende punten: 

  • Bij het spelen graag de omgeving en overige bewoners respecteren en het spelen beperken tot de ruimte bij jouw gehuurde woning. 
  • Pas op voor deuren en ramen. 

 

Oever
De oever is voor ons park heel belangrijk, we hebben te maken met een natuur die zich niet laat sturen. Wij vragen je vriendelijk niets in het water te gooien en het riet en ander groen te laten staan en groeien.


Laadpalen
Baayvilla’s beschikt helaas nog niet over laadpalen voor elektrische auto’s. Echter zijn er in Lauwersoog meerdere openbare laadpunten beschikbaar. Vanwege de hoge energieprijzen is het op dit moment niet toegestaan om jouw elektrische auto via het stroomnetwerk van de woning op te laden. Bij het uitlezen van het stroomverbruik kunnen wij zien of er een auto is opgeladen en zullen wij genoodzaakt zijn om de volgende kosten in rekening te brengen:


€ 15,- voor 2 dagen
€ 25,- voor 3 dagen
€ 35,- voor 4 dagen

€ 50,- per week 

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement

 

In het huishoudelijk reglement beschrijven we de dagelijkse gang van zaken op de vakantieparken van Dutchen. Je vindt regels, richtlijnen en afspraken die belangrijk zijn voor jouw als gast.

 

Je kunt de huisregels vinden in het klantenservicemenu onder huurvoorwaarden/ huishoudelijk reglement