Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. Bekijk de richtlijnen >

 

Laatste update 15-02-2022, 9:15

Flexibel reserveren

Wilt u graag uw vakantie plannen maar twijfelt u nog vanwege de wisselende situatie rondom Corona? Met ons Fully flexible tarief kunt u tot 30 dagen vóór aankomst uw reservering kosteloos annuleren of wijzigen. 

Bij Dutchen bieden we u de mogelijkheid om naast het reguliere 'Non-refundable' huurtarief te kiezen voor het 'Fully flexible' tarief. Hierbij kunt u tot 30 dagen vóór aankomst uw reservering kosteloos annuleren of wijzigen. Erg handig in de huidige onrustige tijden! 

 

Fully flexible

Het flexibele tarief (Fully flexible) is iets hoger geprijsd maar biedt meer flexibiliteit in het aanpassen van de gemaakte boeking.

 

Wanneer u flexibel boekt, kunt u tot dertig dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren. Bij een wijziging naar een duurdere periode, betaalt u extra voor het verschil in prijs.

 

Verblijft u bij Suitelodges Gooilanden of in één van onze hotels in Bloemendaal? Dan bieden we zelfs nog meer flexibiliteit. Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden.

 

Non-refundable

Het reguliere tarief wordt ook wel ‘Non-refundable’ genoemd. Dit is ons standaard- en meest voordelige tarief waarbij de reguliere annuleringsvoorwaarden van kracht zijn. Het is bij het reguliere Non-refundable tarief niet mogelijk om te annuleren/ wijzigen zonder kosten. Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden.