Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. Bekijk de richtlijnen >

 

Laatste update 18-12-2021, 19:30

Reservering annuleren/ verplaatsen vanwege Covid-19

Denkt u erover om uw reservering te annuleren of te verplaatsen in verband met Covid-19?

 

Al onze vakantievilla’s en vakantieparken zijn op dit moment normaal geopend. De vakantiehuizen zijn allemaal vrijstaand, gelegen in de natuur op kleinschalige vakantieparken, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. Kosteloos annuleren is dan ook niet van toepassing.

Uw reservering verplaatsen i.v.m. Covid-19 / een voucher aanvragen

 

Het is enkel mogelijk uw reservering te verplaatsen of een voucher aan te vragen indien:

 

 

Wilt u uw reservering annuleren i.v.m. Covid-19?

 

Onze vakantiehuizen zijn allemaal vrijstaand, gelegen in de natuur op kleinschalige vakantieparken, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. 

 

Wilt u toch uw reservering annuleren? 

Indien u niet in aanmerking komt voor bovenstaande maar toch uw boeking wenst te annuleren, dan geven wij u de mogelijkheid om uw reservering vrij te geven voor verhuur. Dit houdt in dat wij het door u geboekte vakantiehuis weer beschikbaar stellen voor verhuur aan anderen. Indien de woning voor de bewuste data geboekt wordt, ontvangt u van ons een voucher voor het originele bedrag van uw reservering. Indien er geen nieuwe reservering voor die periode wordt gemaakt, dan vervalt de reservering en zijn de bijbehorende annuleringskosten voor u of kunt u alsnog beslissen toch zelf van de reservering gebruik te maken (eventueel in een andere groepssamenstelling). Wij rekenen hiervoor € 35,- wijzigingskosten.

 

Reserveringen Hof van Salland

Let op: heeft u gereserveerd voor vakantiepark Hof van Salland? Hier worden afwijkende annuleringsvoorwaarden gehanteerd. Neem voor meer informatie contact met ons op.