Informatiemap Park Duynvallei Schoorl

Informatiemap Park Duynvallei Schoorl

Hartelijk welkom bij Park Duynvallei in Schoorl.


We hebben deze informatiemap voor je samengesteld om jouw verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken. Je vindt hier belangrijke informatie over je vakantiehuis en leuke, recreatieve tips voor je verblijf. Met vragen kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de Dutchen receptie in het centrum van Schoorl.

 

We zijn blij met jouw komst en wensen je een heel fijn verblijf toe op Park Duynvallei!

Ontdek de omgeving

Dutchen website_Homepage_vakantie aan zee

Ontdek de omgeving

 

In Schoorl is er meer te doen dan je denkt: ga met de fiets op pad in de ongerepte natuur of wandel door de duinen naar de uitgestrekte stranden. Vanuit je vakantiehuis op Park Duynvallei vind je veel leuke activiteiten in de directe omgeving. Ook steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn eenvoudig te bezoeken.

 

LEES MEER >

Dutchen website_Homepage_vakantie aan zee

Parkregels Duinvallei

Parkregels Duinvallei

 

Auto’s op Park Duynvallei
Je kunt een auto parkeren op jouw eigen parkeerplek bij de woning (max. 1). Let er op dat de maximumsnelheid op het park 5 kilometer per uur is. Heb je bezoek? Deze gasten dienen hun auto buiten Park Duynvallei te parkeren! Het het niet is toegestaan om een auto te laden via het stroom van de woning!

 

Woning
Om schade aan de woning te voorkomen, vragen wij je geen fietsen te stallen tegen de woningen.

 

LET OP: Hydrofoorpomp
In het souterrain van iedere woning bevindt zich een pomp (Wilo-Drainlift M1) welke de waterafvoer regelt voor de woning. Omdat de ligging van de badkamer, gelegen in het souterrain, lager is dan het riool op de begane grond zorgt deze hydrofoorpomp voor het omhoogstuwen van het afvalwater van bad of douche. De pomp slaat gedurende de nacht soms aan om zo de druk constant te houden, dit is normaal. Mocht er een alarm af gaan van de pomp, dan graag direct contact opnemen met de receptie en geen gebruik meer maken van de sanitairen voorzieningen in de kelder.
Wij verzoeken je dringend om niet aan de apparatuur c.q. schakelaars van de pomp te komen, aangezien deze nauwkeurig zijn afgesteld.
Daarnaast is het niet toegestaan vochtig toilet papier, maandverband of andere voorwerpen in het toilet te deponeren.


Afval
Afval kun je gescheiden deponeren in de afvalcontainer bij de entree.


Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op Park Duynvallei, let er wel op dat de dieren aangelijnd blijven en dat de uitwerpselen direct worden opgeruimd.


Ouders/ verzorgers
Ons park is voor jong en oud! Wel willen we de ouders vragen aandacht te besteden aan de volgende punten: 

  • Bij het spelen graag de omgeving en overige bewoners respecteren
  • Pas op voor deuren en ramen
  • Afrastering bij kelderramen niet verwijderen i.v.m valgevaar
  • Let er alsjeblieft op dat kinderen geen stro uit het rieten dak van de woningen trekken

Tuinonderhoud
Op donderdag wordt vanaf 9.00 uur het tuinonderhoud gedaan. Soms laat het weer het niet toe om het tuinonderhoud op donderdag te doen, in dit geval kan het ook op een andere dag in de week plaatsvinden. 

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement

 

In het huishoudelijk reglement beschrijven we de dagelijkse gang van zaken op de vakantieparken van Dutchen. Je vindt regels, richtlijnen en afspraken die belangrijk zijn voor jouw als gast.

 

Je kunt de huisregels vinden in het klantenservicemenu onder huurvoorwaarden/ huishoudelijk reglement