schoorlse duinen

Verzekeringen

Bekijk hier de verzekering Schade aan Logiesverblijven en de Allrisk Annuleringsverzekering voor uw verblijf bij Dutchen.

Verzekerd op reis

Verzekering Schade aan Logiesverblijven

Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt de dekking Schade Logiesverblijven uitkomst. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt maximaal € 2.500 en de premie bedraagt slechts 1,9% van de huursom (+21% assurantiebelasting). Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen.

 

PDF Document Algemene Voorwaarden Schade Logies Verblijven.pdf

Bekijk het Informatiedocument SchadeLogies Verblijven >

PDF Document Schade-aangifteformulier Schade Logiesverzekering.pdf

 

Allrisk annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

  

PDF Document Kortlopende All-in Annulering.pdf

Bekijk het Informatiedocument Kortlopende Annuleringsverzekering >

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring