Informatiemap Park de Zeegser Duinen

Informatiemap Park de Zeegser Duinen

Hartelijk welkom op Park De Zeegser Duinen in Drenthe.


We hebben deze informatiemap voor je samengesteld om jouw verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken. Je vindt hier belangrijke informatie over je vakantiehuis en leuke, recreatieve tips voor je verblijf. Met vragen kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de receptie op het park.

 

We zijn blij met jouw komst en wensen je een heel fijn verblijf toe op Park De Zeegser Duinen!

Ontdek de omgeving

dutchen_zeegserduinen_4P_omgeving2

Ontdek de omgeving

In Drenthe is er meer te doen dan je denkt: ga op pad in de ongerepte natuur van Nationaal park de Drentsche Aa of trotseer rivier de Hunze tijdens een kanotocht langs unieke, authentieke esdorpen. Met de kinderen spot je de Big Five van de Hunebedden in de omgeving of begeef je je tussen de boomtoppen in één van de klimparken. Vanuit je vakantiehuis in Drenthe zijn er ook veel interessante musea te bezoeken waar je alles kunt leren over de rijke geschiedenis van het gebied. In steden als Groningen en Assen geniet je van gezellige winkelstraten en uitstekende restaurants.

 

LEES MEER >

dutchen_zeegserduinen_4P_omgeving2

Parkregels Zeegser Duinen

Parkregels Zeegser Duinen

 

Auto’s op vakantiepark De Zeegser Duinen
Bij Park De Zeegser Duinen kun je jouw auto bij je vakantielodge parkeren. Bij de suitelodges (4 persoons) is parkeren van 1 auto toegstaan. Bij de villa lodges voor 6 en 8 personen is het toegestaan om 2 auto’s bij de woning te parkeren. Daarnaast bevinden zich diverse parkeerhavens aan de zijkant van de wegen waar auto’s geparkeerd kunnen worden. Tevens kun je gebruik maken van de parkeerplaatsen tegenover het Fletcher Hotel.


Fietsen
Je fietsen kun je bij de lodge neerzetten tegen het fietsenhekje of indien aanwezig in de houten berging. Wij verzoeken je geen fietsen te stallen tegen de woningen.


Afval
Je kunt jouw afval deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainers bij de ingang van het park. Er zijn containers voor algemeen afval, plastic en glas.

 

Huisdieren
Huisdieren zijn alleen toegestaan in de daartoe toegewezen woningen en dien je op het park aan te lijnen.


Kinderen
Ons park is voor jong en oud! Wel willen we de ouders vragen aandacht te besteden aan de volgende punten:
Bij het spelen graag de omgeving en overige bewoners respecteren. Er zijn bij de receptie diverse buitenspellen te leen voor extra vermaak.

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement

 

In het huishoudelijk reglement beschrijven we de dagelijkse gang van zaken op de vakantieparken van Dutchen. Je vindt regels, richtlijnen en afspraken die belangrijk zijn voor jouw als gast.

 

Je kunt de huisregels vinden in het klantenservicemenu onder huurvoorwaarden/ huishoudelijk reglement